Συμπλοκή με πυροβολισμό στα Λαδάδικα

Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ένας άνδρας μετά το αιματηρό επεισόδιο στα Λαδάδικα ενώ ο άλλος, που πυροβολήθηκε στο πόδι, φαίνεται να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άνδρας Ιρακινής καταγωγής, που δηλώνει πως είναι 44 ετών, φέρεται να πυροβόλησε έναν 23χρονο ημεδαπό στο πόδι.

Τότε η παρέα του νεαρού επιτέθηκε στον Ιρακινό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις σε όλο το σώμα. Ο άνδρας νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Ο 23χρονος νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τραύμα είναι διαμπερές, γεγονός που σημαίνει πως δεν βρέθηκε η σφαίρα στο πόδι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν έχει εντοπιστεί το όπλο, ωστόσο, στον περιβάλλοντα χώρο και συγκεκριμένα κοντά στον Ιρακινό εντοπίστηκε ένα φυσίγγιο και ένας κάλυκας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Ιωάννα-Giovanna-Jeanne Spiteris/Σπητέρη» Άνοιγμα έκθεσης Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023
Επόμενο άρθροTeenage Love στο Anatolia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ