ΣΥΡΙΖΑ: Σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ γίνονται η καθημερινότητα στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη

«Τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στην Καστοριά, με την πρωτοφανή αστυνομική βία στην κατάσχεση επιχείρησης, είναι μόνο σκηνές από το μέλλον», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Χθες ήταν ένα ξενοδοχείο, αύριο θα είναι χιλιάδες πρώτες κατοικίες. Φρόντισε για αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει με τον πτωχευτικό της την προστασία της πρώτης κατοικίας και πριμοδοτεί την ασυδοσία τραπεζών και funds», σημειώνει, τονίζοντας πως «σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ, που είχαμε δει μόνο στην Ισπανία του Ραχόι, σύντομα θα γίνουν καθημερινότητα στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη».

«Στις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν: Θέλουν προστασία πρώτης κατοικίας και ρύθμιση χρεών ή τα σπίτια τους στους κάθε λογής Πάτσηδες;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚύπρος: Όσα ειπώθηκαν στην άτυπη πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Τατάρ Access to the comments
Επόμενο άρθροΝΔ για το debate του Γ. Οικονόμου με την Π. Τσαπανίδου: «Βγάλαμε συμπέρασμα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αδιόρθωτοι»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ