Εκδήλωση της Αχεπα για την αγορά θερμοκοιτίδας μεταφοράς νεογνών για την Πάφο

Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει η AHEPA Πάφου – Τμήμα CY 006 Φάνος Πιτυρής την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 στις 19:00 στο ξενοδοχείο Cap. St. Georges Hotel & Resort στην Πέγεια, υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. κ. Γεωργίου. Σκοπός η αγορά θερμοκοιτίδας μεταφοράς νεογνών για την Επαρχία Πάφου. Είσοδος €100 με Cocktail Reception. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Moonriver Swing & Jazz band με τους Michael Antoniou, Renad Nourmanchine και Ivan Khandeldy. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Καρολίνα Κυπριανού. Για πληροφορίες τηλ. 99211500.

 

Η ΑΧΕΠΑ είναι μία από τις παλαιότερες, μεγαλύτερες και ανεξάρτητες οργανώσεις παγκόσμια. Αποστολή της ΑΧΕΠΑ είναι η προώθηση των αρχαίων ελληνικών ιδεωδών της εκπαίδευσης, της φιλανθρωπίας, της αστικής ευθύνης, της οικογενειακής και ατομικής αριστείας μέσω της κοινωνικής εργασίας και του εθελοντισμού, αλλά και η προώθηση του δίκαιου αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΌλγα Γεροβασίλη: «Διάψευση διακινούμενης διαρροής από ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με τη δολοφονική επίθεση του γερανοφόρου οχήματος της Αστυνομίας»
Επόμενο άρθροΓιάννης Κότσιρας στο «Αριστοτέλειον»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ