Στη λίστα θυμάτων ο Κυπριανός Παπαϊωάννου και η Αναστασία Αδαμίδου

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι.

Δυο νέα παιδιά απ΄την Κύπρο, φοιτητές στην Ελλάδα που βρίσκονταν στο φονικό τρένο προς Θεσσαλονίκη περιλαμβάνονται στη λίστα των νεκρών της μοιραίας σύγκρουσης που σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου 23 ετών από το Αυγόρου και η Αναστασία Αδαμίδου 24 ετών απ’ την Πάφο είναι οι δυο Κύπριοι που έχασαν τόσο άδοξα τη ζωή τους μαζί με δεκάδες άλλες ψυχές. Ο Κυπριανός σπούδαζε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ η Αναστασία ήταν μεταπτυχιακή φοιτήτρια αφού πέρσι αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου.

Ο Κυπριανός είχε πάει μαζί με την αρραβωνιαστικιά του ταξίδι στην Αγιά Μαρίνα της Άνδρου προκειμένου να ευλογήσουν τα στέφανά τους. Η Αναστασία είχε μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί σε ορκωμοσία φίλης της.

Οι οικογένειες των δυο παιδιών ενημερώθηκαν επίσημα απ’ τις ελληνικές Αρχές. Τα προηγούμενα 24ωρα συγγενείς των δυο νεαρών παιδιών είχαν μεταβεί στην Ελλάδα προκειμένου να δώσουν δείγμα dna.

Οι λέξεις τέτοιες στιγμές είναι φτωχές. Κυπριανέ και Αναστασία, καλό ταξίδι στο φως.

Πηγή : sigmalive.com


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝ. Κεραμέως: Αναβάθμιση της ανώτατης εκπαίδευσης μέσα και από την αύξηση της χρηματοδότησης
Επόμενο άρθροΑντιμέτωπη με δύο προτάσεις μομφής σήμερα η γαλλική κυβέρνηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ