Χατζηγιάννης: “Εκφράζω την απέραντη θλίψη μου για την τραγωδία στη μητέρα πατρίδα Ελλάδα”

Με τον νέο του ρόλο, αυτόν του υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου, εξέφρασε τη θλίψη του για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, λίγες ημέρες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του νέου υπουργικού συμβουλίου του νεοεκλεγέντος Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο τραγουδιστής ανέφερε πως “καταρχήν θέλω να αρχίσω, εκφράζοντας την απέραντη θλίψη μου για την τραγωδία στη μητέρα πατρίδα Ελλάδα. Οι σκέψεις μας, το μυαλό μας είναι στους οικείους των θυμάτων”.

Στη συνέχεια μάλιστα, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το ότι του εμπιστεύτηκε το “μέγα κεφάλαιο του Πολιτισμού“, όπως είπε, ανέφερε πως “αυτή η πρόκληση απαιτεί ενδεχομένως μια ανάλογη της θητείας μου ανάπαυλα από τη συμβατική μουσική παρουσία όχι όμως και από τη δημιουργία που είναι στο DNA μου και πάντα θα υπάρχει μέσα μου. Τώρα πιάνουμε δουλειά, σηκώνουμαι τα μανίκια ψηλά γιατί το θέλουμε και μπορούμε”.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟι Guerrilla Girls στο WOW WOMEN OF THE WORLD Ένα φεστιβάλ για γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα 1-3 Απριλίου 2023 στο ΚΠΙΣΝ
Επόμενο άρθροΗ Άγκυρα θα ψηφίσει την Ελλάδα για το ΣΑ του ΟΗΕ – Η Αθήνα θα στηρίξει την Τουρκία για τη θέση του γγ του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ