Εκδήλωση στο ΤΕΠΑΚ «Μετανάστευση & αλληλεγγύη: Χτίζοντας αντιστάσεις απέναντι στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό»

Εκδήλωση με θέμα «Μετανάστευση & αλληλεγγύη: Χτίζοντας αντιστάσεις απέναντι στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό», διοργανώνουν η Συγκλητική Επιτροπή Ισότητας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), το EUt+, το Ερευνητικό Κέντρο «Ηράκλειτος» και το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, στις 18:45, στο Αμφιθέατρο 1 του κτηρίου του ΤΕΠΑΚ «Τάσσος Παπαδόπουλος» που βρίσκεται στην οδό Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία, στη Λεμεσό.

 

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Διασώστης στη Μεσόγειο, ακτιβιστής υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των προσφύγων, Ιάσονας Αποστολόπουλος, η εκπρόσωπος του UNHCR Κύπρου, Αιμιλία Στροβολίδου και ο Καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, Χάρης Ψάλτης.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Πρόεδρος της Συγκλητικής Επιτροπής Ισότητας του ΤΕΠΑΚ και εκπρόσωπος του EUt+, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δήμητρα Μηλιώνη και ο Εκπαιδευτικός, Δημήτρης Σοφρωνίου.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝ.Ηλιόπουλος «Η κυβέρνηση συνεχίζει χωρίς ντροπή τα ψέματα για την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα – Διαψεύδεται ξεκάθαρα από τους εργαζόμενους»
Επόμενο άρθροΕκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας διοργανώνουν ΤΕΠΑΚ και Ενδοκρινολογική Εταιρεία Κύπρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ