«Η Ανθρώπινη Φωνή» στο Αυλαία

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μετά τον πολύ επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων σε Αθήνα (θέατρο Μικρό Χορν), Πάτρα και Λαμία, η «Ανθρώπινη Φωνή» του Ζαν Κοκτώ θα παρουσιαστεί μόνο για 6 παραστάσεις στο Θέατρο Αυλαία στην Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 5 έως την Κυριακή 9 Απριλίου.

Μια νεαρή γυναίκα συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον άντρα της ζωής της, ο οποίος την έχει εγκαταλείψει και την επόμενη μέρα πρόκειται να παντρευτεί μια άλλη. Οι θεατές γίνονται μάρτυρες της απόγνωσης και της δραματικής πτώσης της. Περικυκλωμένη από την έννοια του θανάτου, βιώνει τον πόνο του έρωτα που μετατρέπεται από ευγενές σε καταστροφικό συναίσθημα. Ένας συγκλονιστικός επίλογος μιας ερωτικής σχέσης, ένα σπαρακτικό έργο για το τέλος του έρωτα και

την απόγνωση της εγκατάλειψης. Πρωταγωνιστούν μια γυναίκα και… ένα τηλέφωνο.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της «Γίδας ή Ποια είναι η Σύλβια;», η Λουκία Μιχαλοπούλου συναντά ξανά τον Νικορέστη Χανιωτάκη σε μια πολύ ξεχωριστή συνεργασία. Αυτήν την φορά αγκαλιάζουν τον σπουδαίο μονόλογο του Ζαν Κοκτώ «Η Ανθρώπινη Φωνή». Η κάτοχος του θεατρικού βραβείου Μερκούρη (2011) αναμετράται με έναν εμβληματικό ρόλο που κατά το παρελθόν ερμήνευσαν κάποιες από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς ανά τον κόσμο (Σιμόν Σινιορέ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Λιβ Ούλμαν, Χούλια Μιχένες, Ντενίζ Ντιβάλ, Ρενάτα Σκότο κ.α.)

 

Σκηνοθεσία-Φωτισμοί: Νικορέστης Χανιωτάκης

Σκηνικά-Κοστούμια: Αρετή Μουστάκα

Πρωτότυπη Μουσική: Γιάννης Μαθές

Βοηθός σκηνοθέτη: Ναταλία Πελέκα

Παραγωγή: Χανιωτάκης Πασχάλη Ε.Ε. σε συνεργασία με τα Αθηναϊκά Θέατρα

Παίζει: Λουκία Μιχαλοπούλου

 

Παραστάσεις :

Τετάρτη 5/4 21:00

Πέμπτη 6/4 21:00

Παρασκευή 7/4 21:00

Σάββατο 8/4 18:30 & 21:00

Κυριακή 9/4 20:00


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΔιαδηλώσεις συγκλονίζουν τη Γαλλία – Συνάντηση με την αντιπολίτευση θα έχει η πρωθυπουργός
Επόμενο άρθροΑπολογείται σήμερα ο προπονητής τάε κβον ντο που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων αθλητριών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ