Γ. Ραγκούσης: «Tέσσερις ημέρες η κυβέρνηση κρύβεται για την παρακολούθηση της Άρτεμις Σίφορντ»

«Τέσσερις ημέρες η κυβέρνηση και ο κ. Πιερρακάκης κρύβονται και δεν απαντούν στις αποκαλύψεις των New York Times για την παρακολούθηση της Αμερικανίδας υπηκόου, ‘Αρτεμις Σίφορντ», υπογραμμίζει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης:

«Για αυτό το λόγο καταθέσαμε σήμερα ερώτηση στη Βουλή», εξηγεί και προσθέτει: «Ο κ. Πιερρακάκης θα υποχρεωθεί να απαντήσει πώς και σε ποιους έδωσαν τα στοιχεία του εμβολιασμού της, καθώς και σε ποιες ενέργειες έχει προβεί για τη διερεύνηση της καταγγελίας που καταθέσαμε στη Βουλή από τις 26 Ιανουαρίου».

«Τα ψέματα τελείωσαν», καταλήγει ο Γ. Ραγκούσης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Το νέο παραγωγικό πρότυπο πρέπει να έχει ως στόχο τον οικονομικό πλουραλισμό και την καταπολέμηση των ανισοτήτων – Απαιτείται ένα αποτελεσματικό Αναπτυξιακό Κράτος που θα υλοποιεί ολοκληρωμένες δημόσιες πολιτικές με διαφάνεια και λογοδοσία».
Επόμενο άρθροΚαλαφάτης: Μετατρέπουμε την ΑΖΚ σε στρατηγικό βραχίονα καινοτομίας με σκοπό να στέκεται δίπλα στις νεοσύστατες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ