Ημέρα Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και Καριέρας στο ιδιωτικό αγγλικό σχολείο ASPIRE στην Πάφο 22 Μαρτίου 2023

Στις 22 Μαρτίου 2023, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με τον Όμιλο εταιρειών Λεπτός, συμμετείχε στην Ημέρα Επαγγελματικής Καριέρας που διοργάνωσε το Ιδιωτικό αγγλικό σχολείο ASPIRE στην Πάφο. Το Πανεπιστήμιο εκπροσώπησαν ο Δρ Σταύρος Χριστοδούλου, Λέκτορας και Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Σπουδών, Φοιτητικής Μέριμνας και Υποστήριξης Διεθνών Φοιτητών και η Δρ Ελένη Γαβριήλ, Λέκτορας στο Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων. Οι μαθητές/τριες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη δομή, τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης αλλά και για τις ετήσιες υποτροφίες και ειδικές προσφορές του Πανεπιστημίου μας προς τους μαθητές/τριες.

Ως Υπηρεσία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια του ιδιωτικού σχολείου ASPIRE, κυρία Sharon Hadjiyiakoumi για την πρόσκληση και για την αγαστή συνεργασία ετών που έχουμε οι δύο οργανισμοί, τον όμιλο εταιρειών Λεπτός και όλους τους μαθητές και μαθήτριες που με ενθουσιασμό παρακολούθησαν την παρουσίαση και έχουν προβεί σε δεκάδες ερωτήσεις σχετικά με το επαγγελματικό τους μέλλον.

Εν κατακλείδι, το Ακαδημαϊκό Γραφείο Συμβουλευτικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, της Υπηρεσίας Σπουδών, Φοιτητικής Μέριμνας και Υποστήριξης Διεθνών φοιτητών, συνεχίζει να προσφέρει ακαδημαϊκή υποστήριξη για σκοπούς φοίτησης σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣτ. Καλαφάτης: «Στη Θεσσαλονίκη ζούμε και αναπνέουμε μέσα απ΄την εστίαση. Η Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στον κλάδο της εστίασης»
Επόμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Πρόγραμμα 540 έργων με προϋπολογισμό 4,2 δισ. για τη Στερεά Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ