Τέμπη: Νέα προθεσμία για τους δύο σταθμάρχες – Απολογούνται την επόμενη εβδομάδα

Νέα προθεσμία να απολογηθούν ζήτησαν και έλεγαν από τον εφέτη ανακριτή οι δύο σταθμάρχες, οι οποίοι φέρονται να εγκατέλειψαν νωρίτερα το πόστο τους.

Πρόκειται για τον αρχαιότερο σταθμάρχη που ήταν στη βάρδια το μοιραίο βράδυ αλλά και τον συμβασιούχο, οι οποίοι βάσει προγράμματος θα έπρεπε να φύγουν από το σταθμαρχείο στις 23:00.

Όπως έγινε γνωστό, ο συμβασιούχος σταθμάρχης θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώ ο αρχαιότερος την Τρίτη.

Εναντίον των δύο σταθμαρχών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη κατά συρροή.

Αντιμέτωπος με τις ίδιες κατηγορίες είναι και ο προϊστάμενος του ΟΣΕ, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 30/3.

Έχει καταθέσει και προανακριτικά και ανακριτικά ως μάρτυρας και όλες οι εξηγήσεις του θα τεθούν αναλυτικά και με απολογητικό υπόμνημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιθεωρητής είχε λάβει αναρρωτική άδεια μετά την τραγωδία στα Τέμπη χωρίς να υποβληθεί σε καμία διαγνωστική εξέταση και χωρίς να προσέλθει στο ΤΕΠ του ΓΝ Βόλου.

Για το περιστατικό αυτό είχαν τεθεί σε αναστολή καθηκόντων οι εμπλεκόμενοι γιατροί και παραπέμφθηκαν στο πειθαρχικό συμβούλιο.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύεται για την επαναφορά της διαχείρισης του νερού και των απορριμμάτων στο δημόσιο
Επόμενο άρθρο6 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε μακελειό μέσα σε αμερικανικό σχολείο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ