Πρώτη φορά συνεδρία της Επιτροπής για τη Μεσόγειο στην Κύπρο

Η Πολιτική Επιτροπή για τη Μεσόγειο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ένωσης για τη Μεσόγειο, συνεδριάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου της Επιτροπής και Ευρωβουλευτή Κώστα Μαυρίδη (ΔΗΚΟ – S&D).

 

Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 το πρωί, στις 9:30-12:30, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στην Λευκωσία με θέμα: Η κατάσταση στη Μεσόγειο και ευκαιρίες για συνεργασία. Κύριος ομιλητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου. Στο δεύτερο μέρος της συνεδρίας, θα συμμετέχει ως ομιλητής ο κ. Δημήτρης Φεσσάς, Εκτελών χρέη Γενικού Διευθυντή, Εταιρεία Υδρογονανθράκων Κύπρου. Μετά τις κύριες ομιλίες, θα ακολουθήσει συζήτηση με τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες βουλευτές.

 

Η συνεδρία αποτελεί επίσημη συνεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και σε αυτήν συμμετέχουν Ευρωβουλευτές, Βουλευτές από κράτη-μέλη της ΕΕ και βουλευτές από τρίτες χώρες της Μεσογείου. Στην συνέδρια θα συμμετέχουν αντιπροσωπείες από 14 Κοινοβούλια.

 


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΟμολόγησε στη δίκη, ο δράστης που μαχαίρωσε στη μηριαία αρτηρία τον Άλκη Καμπανό
Επόμενο άρθροΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταθέτει πρόταση διακυβέρνησης προς τα προοδευτικά κόμματα για να φύγει η Δεξιά του κ. Μητσοτάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ