Μητσοτάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ παρά στη Νέα Δημοκρατία

«Πολύ ισχυρή ΝΔ στις κάλπες της 21ης Μαΐου» ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως ο τόπος χρειάζεται σταθερότητα με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και πως το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 εκτίμησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, έχουν «κοινό στόχο» να μην είναι εκείνος πρωθυπουργός.

Οι μόνες εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι στις 21 Μαΐου, σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως οι επόμενες κινήσεις του και τι θα πράξει με τη διερευνητική εντολή θα κριθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κυβέρνησης «ηττημένων» λέγοντας πως μόνο με πολύ ισχυρή ΝΔ στις κάλπες θα αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ακόμη πως εδώ και τρεις ημέρες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ τσακώνονται για το ποιος είναι ο πατέρας του κεντροαριστερού χώρου.

«Εμάς αυτή η συζήτηση μας αφήνει παγερά αδιάφορους», σημείωσε.

Ο πρωθυπουργός είπε «ναι» σε ντιπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα πριν τις δεύτερες εκλογές καθώς με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής θα υπάρχει μπόνους εδρών στους δύο πρώτους.

«Στις επόμενες εκλογές υπάρχει το μπόνους και το μπόνους θα αφορά τους δυο πρώτους, δεν μπορεί να αφορά τον τρίτο, βεβαίως και πρέπει να γίνει ντιμπέιτ».

 

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας για Μητσοτάκη: Και με μισή μονάδα μπροστά, δεν θα πάει σε δεύτερες εκλογές
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Υπό κατάληψη τα εστιατόρια της Λέσχης του ΑΠΘ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ