Νέο μήνυμα Μητσοτάκη από Πάργα: «Υπάρχει μόνο μία κάλπη, αυτή της 21ης Μαΐου»

Από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, στην Πάργα συνεχίστηκε η προεκλογική εκστρατεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε μία ακόμη δημόσια εμφάνιση και κατά τον χαιρετισμό του, αφού μίλησε για τα όσα έπραξε η κυβέρνηση στην τετραετία της, έκανε λόγο για νίκη της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές και τόνισε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει μία κάλπη μόνο, η κάλπη της 21ης Μαΐου θα στείλει το μήνυμα».

Όπως είπε οι εκλογές είναι κρίσιμες και το αποτέλεσμά τους δεν θα πρέπει να ανακόψει την μεγάλη προσπάθεια και την πορεία της χώρας. Έκανε ειδική μνεία στην πορεία του τουρισμού σημειώνοντας ότι γίνεται η ατμομηχανή της ανάπτυξης.

«Σήμερα έχουμε σε όλη την Ελλάδα και στην Περιφέρεια Ηπείρου μια μεγάλη έκρηξη επενδύσεων, από τον τουρισμό μέχρι τη μεταποίηση, μέχρι τον πρωτογενή τομέα. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Διότι δεν μπορούμε, να εξασφαλίσουμε καλύτερους μισθούς και καλύτερα εισοδήματα εάν δεν έχουμε επενδύσεις, εάν δεν στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, αν δεν αποδαιμονοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα», ανέφερε στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε συνοπτικά το κυβερνητικό έργο σε πολλούς τομείς καθώς, και τις δεσμεύσεις του για την επόμενη τετραετία έχοντας στο επίκεντρο την αύξηση των εισοδημάτων.

Δεσμεύτηκε για την δεύτερη τετραετία, για καλύτερους μισθούς από αυτούς που έχουμε σήμερα και σημείωσε: «Και θα τους έχουμε. Κρατήστε αυτή τη δέσμευσή μου. Γιατί όπως σας είχα πει πριν από τέσσερα χρόνια ότι θα μειώσω τους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα και το έκανα πράξη -πενήντα φόρους μειώσαμε, επτά δισεκατομμύρια αφαιρέσαμε συνολικά από την ελληνική κοινωνία σε φόρους-, έτσι και τώρα σας λέω ότι η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία που ο μέσος μισθός θα πάει στα 1.500 ευρώ και ο κατώτατος θα πάει κατ’ ελάχιστον στα 950 ευρώ».

Είπε ότι το στοίχημα των εκλογών είναι η πορεία της οικονομικής αναγέννησης της χώρας, διότι-όπως είπε- «τίποτα από αυτά τα οποία πετύχαμε -σας διαβεβαιώνω- δεν ήταν, πρώτον, δεδομένο και δεύτερον, δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί. Έχουμε από την άλλη πλευρά κόμματα τα οποία πιστεύουν σε μια τελείως αντίθετη πολιτική, τα οποία σας τάζουν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε».

Προηγούμενο άρθροΣποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη και τους κατοίκους της»
Επόμενο άρθροΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο των νέων με άπαξ χαρτζιλίκι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ