Ζαχάροβα κατά Ζελένσκι: Χειρότερος από εχθρός, προδότης, Ιούδας

«Προδότη» αποκάλεσε τον Ουκρανό πρόεδρο η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, ενόψει της αυριανής Ημέρας της Νίκης, που θα γιορταστεί στη Ρωσία με μια μεγαλειώδη παρέλαση, στην Κόκκινη Πλατεία.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε τονίσει νωρίτερα ότι η Ρωσία θα ηττηθεί όπως ναζισμός και δεσμεύτηκε να απελευθερώσει τις περιοχές που έχει καταλάβει ο στρατός της Μόσχας.

«Τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο από έναν εχθρό; Προδότης. Αυτός είναι ο Ζελένσκι. Μια νέα ενσάρκωση του Ιούδα στον 21ο αιώνα», αναφέρει στο κανάλι της στο Telegram η Ζαχάροβα.

«Έχοντας ακυρώσει την Ημέρα της Νίκης στις 9 Μαΐου, πρόδωσε μια για πάντα τους προγόνους του: Αυτούς που πολέμησαν στις τάξεις του Κόκκινου Στρατού, εκείνους που υπέφεραν και βασανίστηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και εκείνους που εργάστηκαν για τη Νίκη στα μετόπισθεν. Ένας όλους αυτούς. Φασίστας συνεργάτης 80 χρόνια μετά» κατέληξε η Ζαχάροβα.

Σημειώνεται πως η Ημέρα της Νίκης είναι αργία, που γιορτάζεται στη Ρωσία και άλλες χώρες του κόσμου. Ξεκίνησε να εορτάζεται στις 15 δημοκρατίες της Σοβιετικής Ένωσης, μετά την υπογραφή του γερμανικού συμφώνου παράδοσης τη νύχτα της 8ης Μαΐου 1945 (στην ώρα Μόσχας ήταν μετά τα μεσάνυχτα, στις 9 Μαΐου).

Τέλος, η Σοβιετική κυβέρνηση ανακοίνωσε τη νίκη στα ξημερώματα της 9ης Μαΐου, μετά τη τελετή υπογραφής στο Βερολίνο.

Προηγούμενο άρθροΚαρδιολόγος συνελήφθη ως ύποπτος για τις δολοφονίες δύο ασθενών σε νοσοκομείο της Γερμανίας
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη στην Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ