Αυτοκίνητο “εισέβαλε” στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Ένα αυτοκίνητο «μπούκαρε» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο 23χρονος οδηγός του οχήματος, στην προσπάθειά του να στρίψει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να εισβάλει από τις σκάλες στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, δεν υπήρξε τραυματισμός. Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που το όχημα «μπουκάρει» στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλα Αρχοντάκη, το πρωί έκπληκτοι οι υπάλληλοι του Πολιτιστικού αντίκρισαν το συμβάν, ενώ το κυκλοφοριακό πρόβλημα αλλά και το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης στο σημείο είναι… διαχρονικό.

«Μάλλον υπήρξε κίνηση από το αντίθετο ρεύμα, ο οδηγός έκανε όπισθεν, προκειμένου να ελευθερώσει τον χώρο και θεώρησε ότι εκεί είναι ράμπα και κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι είναι πάνω στα σκαλοπάτια. Νομίζω ήταν τυχερός που δεν αναποδογύρισε. Με την είσοδο και έξοδο στο Πολιτιστικό έχουμε πολλά προβλήματα λόγω της στάθμευσης γύρω στην περιοχή, ενώ υπάρχει ταμπέλα ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση και θα έρθει γερανός της τροχαία, δεν έρχεται ποτέ», αναφέρει η κ. Αρχοντάκη.

Σύμφωνα με την κ. Ειρήνη Σκανατέλια, υπάλληλο του Πολιτιστικού που το πρωί είδε το αυτοκίνητο στις σκάλες, το βράδυ έγινε προσπάθεια από την οδική βοήθεια για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου αλλά αυτή δεν κατέστη εφικτή.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ