Τέμπη: Συνάντηση Μητσοτάκη με τους γονείς των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από το Καστράκι Τρικάλων

Χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους και σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε στο Καστράκι Τρικάλων με τους γονείς των δύο δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέλφης τους, που βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη.

Ο πρωθυπουργός είδε τις δύο τραγικές μητέρες των αδικοχαμένων κοριτσιών από το Καστράκι Τρικάλων και τον πατέρα της Αναστασίας.

Σημειώνεται πως δεν έγινε γνωστό τι ειπώθηκε στη συνάντηση, ωστόσο φαίνεται να ήταν μία πρωτοβουλία του ίδιου του πρωθυπουργού που κάλεσε τις οικογένειες σε συζήτηση, λίγο πριν φτάσει στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τrikalanews.gr, οι γονείς φέρεται να εκδήλωσαν την επιθυμία να παραστούν στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη, όμως, τελικά η συνάντηση έγινε σε απόλυτη ιδιωτικότητα.

Το Καστράκι και η περιοχή της Καλαμπάκας βυθίστηκε στο πένθος από τον χαμό των τριών νέων κοριτσιών, μόλις 20 ετών, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Οι δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά, ήταν κόρες του Νίκου και του Δημήτρη Πλακιά, ιδιοκτητών γνωστής ταβέρνας στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Τέλος, το δυστύχημα στα Τέμπη θα μένει πάντα μια πληγή που αναβλύζει πόνο για όλους, ασύγκριτα περισσότερο για τους χαροκαμένους γονείς που περιμένουν απαντήσεις και να τιμωρηθεί κάθε υπαίτιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ