Stand Up Comedy Show

Ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης Σάλας, μετά από χρόνια εργατιάς στο σανίδι και το μικρόφωνο, ανεβαίνει στη σκηνή με τη δική του solo παράσταση – φωτιά κι έρχεται για πρώτη φορά έτσι στη Θεσσαλονίκη στο κινηματοθέατρο Βακούρα!

Ο νεαρός ταλαντούχος κωμικός, φέρνει στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά την παράσταση με τίτλο «Το Ύψος Δε μετράει», ένα Stand Up Comedy Show, που όλη τη φετινή σεζόν αγαπήθηκε και καταχειροκροτήθηκε.

Από το πολύπλευρο και πολύπλοκο μυαλό του Αλέξανδρου Μαλιάτση Σάλα, πηγάζουν διάφορα ερωτήματα όπως; Πώς μπορεί από τον καφέ να γίνει ψυχιατρική διάγνωση; Γιατί μπλέκουν οι γονείς με το ίντερνετ; Τι δουλειά έχει η εκπομπή Deal με τις τουαλέτες ενός μπαρ; Θέματα που απασχολούν τον κάθε ένα από εμάς βιώνοντας την δεκαετία των 20, από την φοιτητική ζωή, στην εργασία έως την αποδοχή του εαυτού μας, γιατί στην τελική αν ο άνθρωπος έχει χιούμορ… το ύψος δε μετράει!


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠάνω από 3 δισ. δολάρια οι ανάγκες για ανθρωπιστική βοήθεια και για τους πρόσφυγες του Σουδάν, εκτιμά ο ΟΗΕ
Επόμενο άρθροΑτασθαλίες στις εκλογές στην Τουρκία καταγγέλλει η αντιπολίτευση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ