Συναγερμός για εξαφάνιση 19χρονου από τη Θεσσαλονίκη – Αγνοείται εδώ και ένα μήνα

Συναγερμός σήμανε στις αρχές για την εξαφάνιση 19χρονου, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν στις 15 Απριλίου από τη Θεσσαλονίκη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του σήμερα, Παρασκευή (12/05) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Ρέμα Καταλάϊ, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”:

Στις 15.04.2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης ο Katalay (Καταλάϊ) (επ) Rhema (Ρέμα) (ον.), 19 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Katalay (Καταλάϊ) (επ) Rhema (Ρέμα) (ον.), σήμερα, 12/05/2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Katalay (Καταλάϊ) (επ) Rhema (Ρέμα) (ον), έχει ύψος 1.82 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Προηγούμενο άρθροΕΕ: Οι ευρωεκλογές θα διεξαχθούν από 6 έως 9 Ιουνίου 2024
Επόμενο άρθροΒαγγέλης Γιακουμάκης: Ανεβαίνει σε θεατρική σκηνή της Θεσσαλονίκης η ιστορία ζωής του αδικοχαμένου φοιτητή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ