Κ. Μητσοτάκης από Ζωγράφου: «Η ΝΔ δεν αρκεί να είναι πρώτη, αλλά πρώτη με διαφορά»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα (15.5) στου Ζωγράφου, όπου απευθύνθηκε στους πολίτες και τόνισε ότι οι ψηφοφόροι είναι εκείνοι που την Κυριακή θα πρέπει να στείλουν το μήνυμα ότι η προσπάθεια που γίνεται την τελευταία τετραετία θα πρέπει να συνεχιστεί.

«Η ΝΔ δεν αρκεί να είναι πρώτη, αλλά πρώτη με διαφορά. Η ΝΔ κοιτάει πάντα προς το μέλλον για την Ελλάδα της ευημερίας και της προόδου», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι μέσα στην επόμενη τετραετία θα επενδύσει στην αναβάθμιση του συστήματος Υγείας, προχωρώντας σε 10.000 προσλήψεις. Κάτι που χαρακτήρισε «προσωπικό στοίχημα».

«Η πατρίδα μας πρέπει να βαφτεί “γαλάζια” για να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια πρέπει να συνεχιστεί. Όλη η πατρίδα μας την επόμενη Κυριακή για να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε 4 χρόνια πριν πρέπει να συνεχιστεί. Ότι αυτή η συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί πριν από 4 χρόνια πρέπει να ανανεωθεί και ότι ο δρόμος, τον οποίο έχουμε χαράξει για την πατρίδα μας είναι ένας δρόμος που πρέπει να είναι χωρίς επιστροφή. Ξέρετε καλά πόσα δύσκολα χρειαστήκαμε να διαχειριστούμε αυτήν την 4ετία», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Ούτε εγώ περίμενα όταν με εμπιστευτήκατε και έκατσα για πρώτη φορά στο γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου ότι θα χρειαζόμασταν να διαχειριστούμε τόσες πολλαπλές, δύσκολες, εισαγόμενες κρίσεις, από την πανδημία, τη μεταναστευτική εισβολή, τον πόλεμο στην Ουκρανία μέχρι την ενεργειακή κρίση, φυσικές καταστροφές. Όμως, κρατήσαμε τη χώρα όρθια, την κοινωνία ενωμένη και την πατρίδα μας ασφαλή και ταυτόχρονα δεν κάναμε πίσω από την υλοποίηση όλων των κεντρικών προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Ξαναδιάβαζα την ομιλία που είχα κάνει στο Θησείο πριν από τις εκλογές του 2019. Θυμηθείτε τότε σε τι είχα δεσμευτεί. Σας είχα πει ότι θα μειώσουμε φόρους και εισφορές και μειώσαμε 50 φόρους και εισφορές. Σας είχα πει ότι θα κάνω την Ελλάδα κέντρο επενδύσεων. Θα φέρω ξένους επενδυτές, θα δημιουργήσουμε πολλές θέσεις εργασίας και φέραμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας στην ελληνική οικονομία. Σας είχα πει ότι θα αυξήσω τον κατώτατο μισθό».

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας: Μόνο θετικά συναισθήματα για τον Δ. Σαββόπουλο- Κάθε καλλιτέχνης έχει το δικαίωμα να εκφράζει άποψη
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Τσίπρας είναι μέγας χορηγός του κ. Μητσοτάκη και για να διασωθεί προσκαλεί μέχρι και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ