Εντυπωσιακή υποδοχή επιφύλαξαν στον Θεόδωρο Καράογλου οι κάτοικοι του Σταυρού

Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Σταυρού στον Θεόδωρο Καράογλου, ο οποίος πραγματοποίησε χθες το βράδυ την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο δήμο Βόλβης. Στον ασφυκτικά γεμάτο χώρο του «Καλυβιώτη» ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε από καρδιάς τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν δυναμικά στο κάλεσμα του και τους ζήτησε να κρατήσουν ψηλά τις σημαίες της νίκης, της πατρίδας μας και της Νέας Δημοκρατίας.  

Επίσης, τους προέτρεψε να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες προκειμένου να δώσουν στη Νέα Δημοκρατία «τη μεγάλη νίκη για την Ελλάδα που μας αξίζει, που προχωρά μόνο μπροστά και μπορούμε να έχουμε. Δεν χαλαρώνουμε μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Βάζουμε τα δυνατά μας ώστε το βράδυ της 21ης Μαΐου η Ελλάδα να βαφτεί γαλάζια» σημείωσε στην αρχή της τοποθέτησης του.  

Μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών ανέφερε ότι το δίλημμα της κάλπης είναι εάν η Ελλάδα θα προχωρήσει με το βλέμμα στο 2027 ή αν θα επιστρέψει στις γκρίζες ημέρες της περιόδου 2015-2019. Στο σημείο αυτό εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η νέα τετραετία της Ν.Δ. θα δυναμώσει την Ελλάδα» και πως οι Έλληνες θέλουν και περιμένουν καλύτερους μισθούς, μεγαλύτερες συντάξεις, ασφάλεια στα σύνορα, υπευθυνότητα στα εθνικά θέματα και όχι εκ νέου κλειστές τράπεζες, μνημόνια, φόρους και ανασφάλεια.

«Η ευθύνη της διακυβέρνησής μας έχει ως απόλυτη προτεραιότητα να κάνει καλύτερες τις ζωές σας» παρατήρησε σε άλλο σημείο ο κ. Καράογλου, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασαν ούτε στιγμή την προσήλωση τους στις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει τον Ιούλιο του 2019. «Σήμερα η Ελλάδα είναι συνώνυμη της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας»δήλωσε σχετικά, προσθέτοντας ότι οι εκλογές την Κυριακή 21 Μαΐου αφορούν στο μέλλον. Όπως είπε: «Οι συμπατριώτες μας θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στην παράταξη που αποδεδειγμένα στηρίζει το εισόδημα και σε αυτούς που ήδη απειλούν ότι θα φέρουν εναλλακτικά νομίσματα, περισσότερους φόρους και περισσότερη ανεργία».

Όσον αφορά στις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για κρεσέντο ασυνέπειας από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Αυτοί που θέλουν την απλή αναλογική ποντάρουν στην εθνική παραλυσία» σχολίασε, τονίζοντας ότι η πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα προς τις άλλες πολιτικές δυνάμεις για το σχηματισμό «προοδευτικής διακυβέρνησης» δεν είναι μια πολιτική πράξη που βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα αρχών, αλλά σύμφωνο κατανομής της εξουσίας.

Σήμερα, η προεκλογική δραστηριότητα του κ. Καράογλου συνεχίζεται με ομιλίες στο Ξηροχώρι, την Πεντάλοφο και την κεντρική προεκλογική του εκδήλωσηστον Λαγκαδά (Λουτρά Λαγκαδά).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕπιστημονικό συνέδριο: Σύγχρονες Προκλήσεις για το Ποινικό Δίκαιο
Επόμενο άρθροΟ Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στις ερωτήσεις 16 πολιτών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ