Επιστροφή πινακίδων κυκλοφορίας λόγω εθνικών εκλογών

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επιστροφή των αδειών ικανότητας οδήγησης, πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων που έχουν αφαιρεθεί από τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να διευκολυνθεί το εκλογικό σώμα στις μετακινήσεις του, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας την Κυριακή 21 Μαΐου.Η επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος) από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου Ά 1, γραφείο 12Γ), από την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023.

Της απόφασης αυτής εξαιρούνται:

  • Οι παραβάσεις οι οποίες αφορούν σε στάθμευση η οποία παρεμποδίζει κεκλιμένο επίπεδο (ράμπα) ΑμεΑ καθώς και στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (πινακίδες Ρ-71 και Ρ-72).
  • Η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές καθώς οι αποφάσεις αυτές δεν εμπίπτουν στην παρούσα διαδικασία επιστροφής στοιχείων.

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚύπρος: Ανησυχία για πτήση τουρκικού αεροσκάφους πάνω από τη νεκρή ζώνη
Επόμενο άρθροΖωή Ράπτη: παραδίδουμε ένα πλούσιο έργο προς όφελος των συμπολιτών μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ