Στ. Καλαφάτης: «Συνεχίζουμε με τους «χτίστες» ή επιστρέφουμε στους «μαστροχαλαστές»

«Οι πολίτες θα δείξουν την πορεία που επιθυμούν για τη χώρα. Μια πορεία σίγουρη, σταθερά προς τα εμπρός, στην τροχιά που ήδη έχει χαράξει η κυβέρνηση της Ν.Δ., ή μια επανάληψη του  δράματος του 2015-2019. Θα δώσουν εντολή για να προχωρήσει η χώρα με τους «χτίστες» σε ένα ρεαλιστικό όραμα, ή για επιστροφή στους «μαστροχαλαστές», που δεν κρύβουν ότι δεν θέλουν παρά μόνο να γκρεμίσουν. Θα δώσουν εντολή για συνέχεια με συνέπεια και σταθερότητα ή για βουτιά στην αβεβαιότητα και την περιπέτεια», τονίζει ο Υφυπουργός  Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» και τον δημοσιογράφο Άγγελο Αγγελίδη.

 

Και υπογραμμίζει: «Οι Μακεδόνες πονέσαμε με τις Πρέσπες, πονέσαμε για τη Μακεδονία και δεν θέλουμε να περάσουμε για Πρέσπες του Αιγαίου. Και μην ξεχνούν όσοι σκέφτονται να εκφράσουν διαμαρτυρία στην πρώτη κάλπη για να επιστρέψουν στην δεύτερη: Κάθε ψήφος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας είναι αβάντα για δεύτερη φορά αριστερά. Διότι μην κάνουμε λάθος: Η αδυναμία προγραμματικής συνεννόησης των κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν σημαίνει πως δεν περιμένουν στη γωνία, έτοιμοι να συμπράξουν για μια κυβέρνηση ηττημένων. Οι ίδιοι άλλωστε έχουν δηλώσει πως όσα λένε προεκλογικά δεν ισχύουν μετεκλογικά».

 

Αναφερόμενος στο τι πρέπει να περιμένει η Θεσσαλονίκη από μια νέα τετραετία της Ν.Δ., ο κ. Καλαφάτης τονίζει: «Αυτή η κυβέρνηση επιδεικνύει πεπραγμένα και δεσμεύεται για τη συνέχειά τους. Διαμορφώνουμε τη νέα Θεσσαλονίκη που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των κατοίκων και των επισκεπτών της. Το σχέδιο «Θεσσαλονίκη 2030» στο συντονισμό του οποίου είχα την τιμή να συμμετέχω, δεν είναι ένα σχέδιο επί χάρτου, αλλά ένα παζλ που συμπληρώνεται μεθοδικά με κάποια κομμάτια να έχουν μπει ήδη στη θέση τους, άλλα να τοποθετούνται και άλλα να προετοιμάζονται εντατικά. Διασφαλίζει την ισόρροπη ανάπτυξη σε ολόκληρο τον ιστό της. Περιλαμβάνει υποδομές για την υγεία και τη παιδεία, τις συγκοινωνίες, τον πολιτισμό, την καθημερινότητά μας. Το νέο αεροδρόμιο λειτουργεί, το Μετρό ολοκληρώνεται και παραδίδεται  στις αρχές του χρόνου, νοσοκομεία χωροθετήθηκαν ήδη, τα έργα στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά έχουν αρχίσει, οι πρόδρομες εργασίες για το FlyOver επίσης, τα νέα γήπεδα έχουν δρομολογηθεί και πολλά ακόμα: Ανάπλαση ΔΕΘ, διασύνδεση της πόλης με το Σέιχ Σου, μόνιμη καθαριότητα στον Θερμαϊκό, Μουσείο Ολοκαυτώματος».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης «Αφιέρωμα στον Ελληνισμό του Πόντου»
Επόμενο άρθροΜήνυμα στήριξης στον Μητσοτάκη από την πρόεδρο της κυπριακής Βουλής – “Θέλουμε την Ελλάδα της ανάπτυξης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ