Νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον ΠΑΟΚ

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000) αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/5). Μια ΓΣ που έβγαλε αρκετές ειδήσεις αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ήταν αυτός που ανέλαβε την ενημέρωση και τη διενέργεια της όλης διαδικασίας. Το «παρών» έδωσαν η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Αποφασίστηκε «ένεση ρευστότητας» ύψους 3 εκ. ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει τον πρώτο λόγο για την κάλυψη της ΑΜΚ, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας να χρονολογείται στις 26 Ιουνίου. Το δε μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ θα ανέρχεται, πλέον, στα 129.857.153 ευρώ.

Στην συνέχεια, ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε και σε ερωτήσεις, δίνοντας το στίγμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (24 Μαΐου, 20:30 – Πανθεσσαλικό Στάδιο) κόντρα στην ΑΕΚ και τα όσα προηγήθηκαν της τελικής απόφασης, αλλά και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τα όσα συνέβησαν στο φετινό πρωτάθλημα.

«Στο Κύπελλο κάναμε τεράστιες προσπάθειες για να γίνει με κόσμο. Δεν θέλαμε να παίξουμε στην Αθήνα, ήταν εκτός προκήρυξης. Ακόμη κι αν το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα καμίας ομάδας. Αλλά μία ομάδα από την Αθήνα, με τελικό στο ΟΑΚΑ, έχει πλεονέκτημα. Συν τα έξοδα για τον κόσμο μας. Αυτός ο Υφυπουργός, που ελπίζουμε να μην είναι στη θέση του μετά τις εκλογές, έκανε τα πάντα για να μην γίνει ο τελικός και μάλιστα με κόσμο. Είναι ντροπή, νιώσαμε πρόσφυγες στην ίδια μας την χώρα. Να εισπράττουμε αρνήσεις από παντού», είπε μεταξύ άλλων για το καταληκτικό ματς του Κυπέλλου ο Γκαγκάτσης.

Η συζήτηση πήγε στη συνέχεια στα σχέδια για τη Νέα Τούμπα και το σημείο στο οποίο αυτά βρίσκονται, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει: «Αν ήθελε η Κυβέρνηση να λυθεί το θέμα του Καυτανζογλείου, θα είχε λυθεί. Επειδή ρωτάτε συνέχεια για το γήπεδο, όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε. Υπάρχουν κι άλλα θέματα. Και με τον Δήμο και με την Κυβέρνηση και με την Περιφέρεια υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητηθούν. Δεν είναι μόνο το Καυτανζόγλειο. Είναι πολλά τα θέματα. Ένα Προεδρικό Διάταγμα είναι μόνο ένα βήμα. Για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές με το πλάνο του γηπέδου, αφήστε να δούμε…».

Κλείνοντας, ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε και για την αγωνιστική πτώση του ΠΑΟΚ στα Play Off αλλά και την παραμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία: «Στην κανονική περίοδο δεν ήταν απογοητευτικές οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, απεναντίας… Δεν θέλξαμε όμως στο μίνι πρωτάθλημα, αποτύχαμε στα Play Off. Είμαστε απογοητευμένοι, θέλουμε να πάμε να κερδίσουμε το Κύπελλο που είναι ένας στόχος της σεζόν μας. Η ομάδα μας ήταν ισότιμα διεκδικήτρια μέχρι τα Play Off. Πέντε ήττες είναι πολλές όμως για μία ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα. Εκ των οποίων οι τρεις στην Τούμπα…Δεν συζητάμε περί παραμονής Λουτσέσκου. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Μακάρι να μείνει και περισσότερα χρόνια. Στον προπονητή πιστώνεται όλη αυτή η μεταβατική και δύσκολη χρονιά. Με υψηλό ανταγωνισμό. Ήταν καλύτεροι και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Στόχος είναι η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ, δεν τίθεται κάτι άλλο. Θα φύγουν κάποιοι παίκτες, θα γίνει αναβάθμιση προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Ισχυρό ΠΑΣΟΚ είναι ανάχωμα στον λαϊκισμό του κ. Τσίπρα και τον πελατειακό ελιτισμό του κ. Μητσοτάκη»
Επόμενο άρθροΦιλιππίνες: Αθωώθηκε μετά από έξι χρόνια η Λάιλα ντε Λίμα – Ξέσπασε σε κλάματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ