Νεφέλη Φασούλη Quintet και μεταΜέλισσες

Δυο συναυλίες στο Mylos Club, στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει τον Μάϊο η KazandB. Ειδικότερα, την Πέμπτη 18 Μαΐου θα εμφανιστεί η Νεφέλη Φασούλη. Μαζί της ένα νεοσύστατο σχήμα που κρατά στα χέρια του την ζωντανή τζαζ σκηνή της Θεσσαλονίκης.

Ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου με τίτλο “Ο Κόσμος σου”, που υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς, και ζώντας εδώ και λίγο καιρό ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και την Αθήνα, η Νεφέλη Φασούλη επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε και στον πάντοτε αγαπημένο της ήχο, την τζαζ μουσική.

Ως υπότροφος του ιδρύματος Fulbright με καλλιτεχνική υποτροφία, περνά τον τελευταίο χρόνο στην μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης κάνοντας σπουδές jazz και συνεργασίες με ονόματα όπως οι New York Gypsy All Stars, ο παραγωγός Misha Piatigorsky, o τρομπετίστας Benny Bennack και άλλοι.

Μετά τις sold out εμφανίσεις σε Gazarte και six d.o.g.s, την περσινή περιοδεία του ελληνόφωνου της project, αλλά και του αμιγώς jazz σχήματος που ηγείτο με τίτλο “Introspective” με το οποίο περιόδευσε σε Ελλάδα και Τουρκία σε jazz φεστιβάλ (Bodrum International Jazz Festival, Rhodes International Jazz Festival, Duende Upstairs) και φυσικά μετά τα καινούργια live της Νέας Υόρκης η Νεφέλη δημιουργεί φέτος ένα αμάγαλμα από τους διαφορετικούς της εαυτούς και με αφετηρία τον αυτοσχεδιασμό, παρουσιάζει κομμάτια από τον δίσκο “Ο Κόσμος σου” μαζί με ολοκαίνουργιες συνθέσεις, υπογράφoντας είτε μουσική είτε στίχο.

Μαζί της ένα νεοσύστατο σχήμα που κρατά στα χέρια του την ζωντανή τζαζ σκηνή της Θεσσαλονίκης. Η κοινή τους εμμονή με την jazz, όσο και η ανάγκη για την ανάδειξη του ελληνικού folklore ως την παντοτινή αφετηρία, τους ένωσε από την πρώτη στιγμή, δημιουργώντας μια ομάδα που της ήταν γραφτό να στεριώσει. Στη σκηνή λοιπόν, με τον Λέανδρο Πασιά στο πιάνο και τη σύνθεση, τον James Wylie στο σαξόφωνο, τον Ντίνo Μάνο στο μπάσο και στα τύμπανα τον Γιώργο Κλουντζό-Χρυσίδη.

Προπώληση 10€

Ταμείο13€

Την Παρασκευή 19 Μαΐου, εμφανίζονται οι μεταΜέλισσες, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ , ALEX SID και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Alex Sid και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μας προσκαλούν σε ένα reunion με τα τραγούδια, από την τηλεοπτική σειρά, «Αγριες Μελισσες» της καρδιάς μας και όχι μόνο.

Τα τραγούδια που έγραψε ο Alex Sid και η Ουρανία Πατέλλη και που σφράγισαν μελωδικά πολλές σημαντικές σκηνές, αλλά και τις νύχτες μας για τρείς ολόκληρες σεζόν, θα μας φέρουν ξανά κοντά το καλοκαίρι, μετά από την έντονη επιθυμία των χιλιάδων φίλων που τα αγάπησαν.

Γιατί μαζί με όλους εσάς που αγκαλιάσατε κι εμάς και τα τραγούδια μας, ο χρόνος χωρίζεται στο πριν και στο μεταΜέλισσες…


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑθανασία Αγοραστού “Οι εργαζόμενοι της περιοχής ξέρουν το συμφέρον τους: τώρα ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει!”
Επόμενο άρθροΔημήτρης Μάντζος – Αυτό είναι το δικό μας Προοδευτικό Όραμα για το Μέλλον

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ