Θεοδωρικάκος: Μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια της χώρας

Σοβαρή υπόθεση χαρακτήρισε την απόφαση των πολιτών στην κάλπη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ενώ τόνισε ότι δεν είναι ώρα για αστεία.

Με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις Σαββόπουλου, ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε πως είναι απαράδεκτο να καταφέρονται κάποιοι σε βάρος οποιοδήποτε πολίτη, ενώ μάλιστα εκτίμησε ότι αυτό είναι κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πληρώσει εκλογικά.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στο ΣΚΑΙ 100,3, εκτίμησε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχει γνώση, κρίση και αισθητική.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κατρούγκαλου, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι αποτελούν ισχυρή καμπάνα προς όλους εκείνους, ότι η τυχόν επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία σημαίνει εξουδετέρωση της μεσαίας τάξης και επιστροφή στη βαρύτατη φορολόγηση. Σύμφωνα με τον κύριο Θεοδωρικάκο, πρόκειται για ταξική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάλεσε τους πολίτες, ειδικά τη μεσαία τάξη και τους ελεύθερους επαγγελματίες, να πάνε στις κάλπες και να διασφαλίσουν ότι η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω στην υπερφορολόγηση των κυρίων Τσίπρα και Κατρούγκαλου.

Σημείωσε επίσης πως μόνο η παρούσα κυβέρνηση μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια της χώρας και των συνόρων.

Σχετικά με την πανεπιστημιακή αστυνομία, ανέφερε ότι οι πρυτανικές αρχές έχουν αναλάβει να ολοκληρώσουν τα τουρνικέ στην είσοδο των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και μόλις οι πρυτάνεις ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, η αστυνομία είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη της.

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στην Ισπανία: Έκρηξη σε πολυκατοικία – Σκοτώθηκε 7χρονο αγοράκι
Επόμενο άρθροΗ κυβέρνηση Μητσοτάκη υποτίμησε τη Θεσσαλονίκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ