Έχασε την ψυχραιμία του ο Τζουμάκας, φώναζε όρθιος στον Μάντζο: «Α ρε κακομοίρη, βλάψατε τη χώρα, σιλάνς»

Φαίνεται πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν άντεξαν τη συντριβή στην κάλπη της 21ης Μαΐου. Ο λόγος για τον Στέφανο Τζουμάκα ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του σε αντιπαράθεση με τον νεοεκλεγέντα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζο.

Ο Στέφανος Τζουμάκας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε καλεσμένος στο εκλογικό πάνελ του MEGA.

Σχολιάζοντας το ισοπεδωτικό εκλογικό αποτέλεσμα για την αξιωματική αντιπολίτευση ανέφερε πως «το βαθύτερο είναι ότι υπάρχει μία ματαίωση. Ότι ο κόσμος νόμισε ότι υπάρχει μία άλλη στρατηγική στην ευρωπαϊκή Ένωση. Και από αυτό υπάρχει μία μεγάλη ήττα. Και αυτό είναι το κεντρικό ζήτημα. Η χώρα ηττήθηκε μετά το 2010. Και υπήρχε μία ελπίδα ότι μετά το 2015 θα γινόταν μία διαπραγμάτευση σε επίπεδο σύγκρουσης, την οποία θα έκανε ο Βαρουφάκης. Μην πω τίποτα περισσότερο τώρα. Που ήταν ανέκδοτο ότι θα πήγαινε η χώρα να συγκρουστεί για το παγκάρι, για τα δημόσια οικονομικά, για το έλλειμμα και το χρέος».

Τζουμάκας σε Μάντζο: Α ρε κακομοίρη, σιωπή κύριε, σιλάνς
«Έχουμε λοιπόν τώρα ένα εκλογικό αποτέλεσμα που βασίζεται σε αυτή την συνέχεια, της ματαίωσης. Αυτό το αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα ότι ”Θέλω να ζήσω σήμερα. Για να ζήσω”. Την τελευταία στιγμή. Δεν είναι επιλογή και θα το δείτε αύριο και μεθαύριο. Είναι επιλογή της περιόδου από ανάγκη. Είναι ψήφος ανάγκης» ανέφερε για τη νίκη της ΝΔ.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Δημήτρης Μάντζος ο οποίος είπε προς τον κ. Τζουμάκα: «Επειδή σας άκουσα να μιλάτε για την ματαίωση. Εγώ πραγματικά κατανοώ ότι τελικά η ματαίωση είναι ότι αποφασίσατε να πάτε στον ΣΥΡΙΖΑ για να ρίξετε την Δεξιά και τώρα συνειδητοποιείτε ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το κάνει. Αυτή είναι η ματαίωση κ. Τζουμάκα».

«Καλά είσαι τόσο πολιτικάντης; Α ρε κακομοίρη» απάντησε σε έντονο ύφος ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος μάλιστα και άρχισε να φωνάζει προς τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ: «Έβλαψε την χώρα. Η χώρα έχασε το 25% του πλούτου της και μιλάτε; Σιωπή κύριε. Έχασε το 25% του ελληνικού πλούτου η χώρα. Τελείωσε έβλαψε την χώρα. Κόμμα που βλάπτει τη χώρα να σιωπά. Σιλάνς»

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια Ν. Χριστοδουλίδη σε Κυρ. Μητσοτάκη για τη νίκη του στις βουλευτικές εκλογές
Επόμενο άρθροΘεατρική παράσταση από τη φοιτητική ομάδα BALD THEATRE του ΑΠΘ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ