Σοκ στη Χαλκιδική: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε μπροστά στο παιδί τους

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της άτυχης 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγός της στη Χαλκιδική, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που συνέβη στην οικογένειά τους.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 το πρωί στο χωριό, Στρατονίκη Χαλκιδικής όταν ο 36χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Το άγριο έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του.

Την ίδια ώρα, κάτοικοι του χωριού μιλούν για ένα αγαπημένο ζευγάρι, γονείς δύο ανήλικων παιδιών, που δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα.

Το ένα τους παιδί, που πηγαίνει στην πρώτη δημοτικού, σήμερα, λόγω των εκλογών της 21ης Μαΐου, δεν είχε σχολείο και έμεινε σπίτι με τους γονείς του, ενώ το μικρότερο κοριτσάκι της οικογένειας είχε πάει στη γιαγιά του. Το ανήλικο αγόρι, που είδε μπροστά στα μάτια του να πέφτουν νεκροί και οι δύο του γονείς, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του και πρόκειται να μπει στο χειρουργείο.

Συγγενής του ζευγαριού, αναφέρει «το κακό έγινε στο σπίτι του ζευγαριού. Το κοριτσάκι της οικογένειας ήταν στη γιαγιά του. Το πρωί που πήγα εγώ στο χωριό ήταν όλα ήρεμα και καθώς έφευγα από το χωριό με ειδοποίησε η γυναίκα μου να γυρίσω πίσω και μου είπε τι είχε συμβεί».

Έγκλημα στη Χαλκιδική: «Είδα τον 36χρονο, με ρώτησε πώς βλέπω τα αποτελέσματα των εκλογών, έδειχναν μια χαρά»

Στη συνέχεια, όπως μας μεταφέρει ο ίδιος, το ζευγάρι το βρήκε νεκρό η μητέρα της άτυχης 39χρονης. «Όταν το έμαθαν οι γονείς της άτυχης κοπέλας, πήγαν στο σπίτι, ήταν κλειδωμένη η πόρτα και φώναξαν έναν ξυλουργό, άνοιξε την πόρτα και τους βρήκε νεκρούς η μητέρα της κοπέλας.

Ήταν ένα νέο ερωτευμένο ζευγάρι, δεν έδειχναν να έχουν προβλήματα. Χθες (σ.σ. 21.05.2023) είδα τον 36χρονο, με ρώτησε πώς βλέπω τα αποτελέσματα των εκλογών, έδειχναν μια χαρά. Μου φαίνεται περίεργο αυτό που έγινε, πώς όπλισε το χέρι του. Είναι λυπηρό».

Κάτοικος της Στρατονίκης, σημειώνει ότι «είναι ένα πραγματικό δράμα αυτό που συνέβη. Δεν το πιστεύαμε όταν το μάθαμε, φαίνονταν μια χαρά, είχαν φτιάξει καινούργιο σπίτι, πρόσεχαν τα παιδιά τους, ο 36χρονος ήταν εργατικός. Βέβαια, αν είχαν οικογενειακά προβλήματα μέσα στο σπίτι δεν το γνωρίζω. Έχουν ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι και δυστυχώς έγιναν όλα μπροστά στα μάτια του αγοριού».

Προηγούμενο άρθροΑργεντινή: Απαγχονισμένη βρέθηκε δημοσιογράφος που είχε καταγγείλει αστυνομική βία
Επόμενο άρθροΕκλογές 2023 – Κασιδιάρης: Στις 25 Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ