Μεγάλη άσκηση σεισμού στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Αύριο (23/05), στις 7.45 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη άσκηση εκκένωσης του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του σχεδίου αντισεισμικής προστασίας. Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, προβλέπεται -μετά από εκδήλωση σεισμικής δόνησης- η εκκένωση του κτιρίου από την Ομάδα Πυροπροστασίας με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ για περιπτώσεις τραυματιών και εγκλωβισμένων.

Μετά την εκκένωση οι υπάλληλοι θα οδηγηθούν στους χώρους συγκέντρωσης κοινού στο πάρκο Εμμανουήλ Παπά και στο Πεδίον του Άρεως. Στην άσκηση θα συμμετάσχουν ακόμη κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και άλλες εθελοντικές οργανώσεις. Για τις ανάγκες της άσκησης το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό για την εξυπηρέτηση του κοινού μέχρι τις 10.30 το πρωί.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΨήφισμα της Συγκλήτου του ΑΠΘ για τη συγχώνευση Φοιτητικής Λέσχης, Αγροκτήματος και Ταμείου Διαχείρισης Δασών
Επόμενο άρθροΒόρεια Κορέα: Προειδοποιεί Ιαπωνία για εκτόξευση πυραύλου τις επόμενες εβδομάδες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ