Ν. Ρωμανός: Καθαρός από την πρώτη στιγμή ο στόχος της ΝΔ για αυτοδυναμία

«Ο στόχος είναι η αυτοδυναμία και το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή» τόνισε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 της ΕΡΤ και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με τον Βασίλη Αδαμόπουλο και τη Μαρία Γεωργίου, ενώ υπογράμμισε πως η ΝΔ είναι η μόνη που έχει έναν πολύ καθαρό στόχο και μια πολύ ξεκάθαρη πρόταση.

«Ο αγώνας για τις επόμενες κάλπες έχει ξεκινήσει ήδη από χθες και έχει ξεκινήσει από το μηδέν» είπε ο κ. Ρωμανός, εξηγώντας ότι «γιατί από το μηδέν θα γεμίσουν οι κάλπες ξανά σε έναν μήνα περίπου».

Όπως είπε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, «Ουσιαστικά ξεκινάει ένας νέος αγώνας. Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια να πείσεις τους ψηφοφόρους και ξεκινάει μία προσπάθεια στην οποία έχεις πολύ μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες σου. Γιατί, αν κάτι άλλαξε εν πάση περιπτώσει, αν κάτι μας είπε αυτό το μήνυμα που εστάλη από τους πολίτες προχθές είναι ακριβώς αυτό». Και συμπλήρωσε: «Άρα, είναι το ακριβώς αντίθετο από την αλαζονεία, γιατί είναι μία πολύ μεγαλύτερη ευθύνη και να απευθυνθούμε εκ νέου σε όλους και να τους πείσουμε για το πρόγραμμά μας και να αναδείξουμε αυτό το πρόγραμμα, να το ξετυλίξουμε σε αυτόν το χρόνο που μας απομένει και πολύ περισσότερο την επόμενη μέρα να το υλοποιήσουμε με σοβαρότητα όπως θεωρούμε ότι κάναμε την προηγούμενη τετραετία αλλά ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο τολμηρά και πιο αποτελεσματικά».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στα Τέμπη: Απολογήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ
Επόμενο άρθρο«Είμαστε μια κυβερνώσα δύναμη, με μια ρεαλιστική και ριζοσπαστική κυβερνητική πρόταση»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ