Νέο, 100% φυσικό cold brew μείγμα με γεύση Hibiscus – Green Tea από τη Rhoeco!

H Rhoeco, υποδέχεται τη ζέστη με ένα καινούριο μείγμα για την παρασκευή κρύου ροφήματος, το cold brew it με γεύση Hibiscus – Green Tea! Μετά τη θερμή αγκαλιά που έλαβε το περσινό καλοκαίρι το cold brew it Lemon – Ginger, δημιούργησε φέτος ένα νέο αντιοξειδωτικό μείγμα πράσινου τσαγιού, βοτάνων και λαχανικών.

Συσκευασμένο σε μεγάλου μεγέθους οικολογικά φακελάκια τσαγιού, παρέχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να παρασκευάσει εύκολα ένα 100% φυσικό, υγιεινό και γευστικό ρόφημα. Αποτελείται από μία μοναδική σύνθεση που περιλαμβάνει Ιβίσκο, Πράσινο τσάι, Καρότο, Κουρκουμά και Μέντα, όλα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, 100% φυσικά, χωρίς πρόσθετες γεύσεις, χρώματα και γλυκαντικά. Αυτό το μοναδικό βιολογικό μείγμα με ευχάριστα στυφή γεύση και αρώματα φρούτων του δάσους, γήινες, γλυκές νότες κουρκουμά και καρότου, και επίγευση μέντας, θα αγαπηθεί από όλους όσους εκτιμούν την αυθεντική γεύση και την πλούσια αίσθηση που προσφέρουν τα ποιοτικά, βιολογικά βότανα.

Με πάθος για την αειφορία, η Rhoeco δημιουργεί μοναδικά προϊόντα, εφαρμόζοντας την επιστημονική γνώση με σχολαστικότητα στην παραγωγική διαδικασία. Με ιδρυτές τρεις γεωπόνους και έδρα τη Θεσσαλονίκη, αξιοποιεί την πλούσια ελληνική χλωρίδα και προσφέρει προϊόντα βοτάνων και τσαγιού υψηλής ποιότητας, που αναδεικνύουν τα φυσικά αρώματα και τις ευεργετικές ιδιότητες τους επιλέγοντας πάντα βιολογικά.

Τα προϊόντα της Rhoeco μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά ή στην επίσημη ιστοσελίδα www.rhoeco.com.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροLifeskills: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στα συναρπαστικά Hackathons κοινωνικής επιχειρηματικότητας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ