Θεατρική παράσταση από τη φοιτητική ομάδα BALD THEATRE του ΑΠΘ

Η φοιτητική ομάδα BALD THEATRE του ΑΠΘ παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Απόπειρες» του Martin Crimp, τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 20:30, στο Β’ Αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Πρόκειται για 17 «Απόπειρες» σεναρίου του Martin Crimp. «Απόπειρες να περιγράψει την Άννα; Απόπειρες να την καταστρέψει; Ή μήπως απόπειρες να αυτοκαταστραφεί; Άννα. Αννούλα. Αννίτα. Άνυα. Ανούσκα. Το όνομα της Άννας αλλάζει, παίρνει διάφορες μορφές. Όπως και εκείνη».

Το BALD THEATRE είναι η καλλιτεχνική ομάδα του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ. Δημιουργήθηκε το 1984 και ανασυστάθηκε το 2021 από τρεις απόφοιτες του Τμήματος.

Οργάνωση – Σκηνοθεσία: Βάσια Βασίλογλου, Ελένη-Χριστίνα Γεωργιάδου, Φωτεινή Τσακίρη

Προσαρμογή κειμένου: Βάσια Βασίλογλου, Ελένη-Χριστίνα Γεωργιάδου, Φωτεινή Τσακίρη

Χορογραφία: Φωτεινή Τσακίρη

Φιλική Συμμετοχή – Μουσική/Φωνή: Αναστασία Χρυσοχοΐδου

Κιθάρα: Χρύσα Σκρίμπα, Ζωή Χατζημωυσιάδου, Αναστασία Χρυσοχοΐδου

Συντελεστές: Δανάη-Διονυσία Ανδρεαδάκη, Αναγγέλα Καρυπίδου, Ιωάννα Κρίτη, Ζαμπία Κυμιωνή, Μπρισέλα Ραμαντάνι, Δήμητρα Σαρρή, Χρύσα Σκρίμπα, Δωροθέα Σταυροπούλου, Χρύσα Σταυροπούλου, Εύα Χατζηγεωργιάδου, Δήμητρα Χατζηκίδου, Ζωή Χατζημωυσιάδου, Μαρία Χρήστου

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες για την εκδήλωση: https://fb.me/e/6xPqUejHo


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ