Εξαφάνιση Μαντλίν: Bρέθηκε «στοιχείο» – Εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ

Ένα σημαντικό «στοιχείο» για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακκάν φαίνεται πως βρήκαν οι Αρχές, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών έπειτα από τρεις ημέρες.

Ένα στοιχείο αναμένουν μετά από ένα δράμα που αναζητεί λύση εδώ και 16 χρόνια, οι γονείς της μικρής Μαντλίν, μετά την ολοκλήρωση των νέων ερευνών που ξεκίνησαν έπειτα από πληροφορίες που έδωσε ένας «πολύ αξιόπιστος» μάρτυρας από το περιβάλλον του κυρίου υπόπτου, Γερμανού παιδόφιλου Christian Brueckner.

Οι Αρχές δεν έχουν αποκαλύψει το «στοιχείο» που βρέθηκε, αλλά ισχυρίζονται ότι το στοιχείο αυτό, όπως και κάποια άλλα ευρήματα, όπως δείγματα από χώμα, έχουν σταλεί για ιατροδικαστικές εξετάσεις DNA σε ένα εργαστήριο στο Βισμπάντεν της Γερμανίας.

«Φυσικά και εξακολουθούμε να ψάχνουμε για το πτώμα. Δεν ψάχνουμε μόνο αυτό, φυσικά. Υπάρχουν και άλλα πράγματα. Οποιαδήποτε ανακάλυψη ρούχων θα μπορούσε να βοηθήσει την έρευνά μας», δήλωσε ο Γερμανός εισαγγελέας Κρίστιαν Βόλτερς.

Η λύση του μυστηρίου και το «στοιχείο» που βρέθηκε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βιντεοκάμερα που έψαχναν οι Αρχές θα μπορούσε ίσως να λύσει το μυστήριο, καθώς φαίνεται πως ο Γερμανός παιδόφιλος Christian Brueckner, είχε την αποτρόπαια συνήθεια να βιντεοσκοπεί τις κακοποιήσεις που έκανε και ενδεχομένως στο βίντεο να υπάρχουν εικόνες και με τη μικρή Μαντλίν.

Το «στοιχείο» που βρέθηκε, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha οδήγησε τους αστυνομικούς σε μία μικρή περιοχή του φράγματος, όπου και επικεντρώθηκαν κατά την τελευταία ημέρα της επιχείρησης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο στην τεχνητή λίμνη στο Αλγκάρβε, ωστόσο θα χρειαστούν μήνες πριν τις τελικές ανακοινώσεις.

Εκτός από το «στοιχείο» που βρίσκεται στο μικροσκόπιο και συνδέεται με την υπόθεση, οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν αντικείμενα και υφάσματα, τα οποία μπορεί να σχετίζονται με την εξαφάνιση. Μεταξύ αυτών, ένα σουτιέν, ρούχα και πλαστικά αντικείμενα.

Οι πυρετώδεις έρευνες των Αρχών ολοκληρώθηκαν μετά την αποκάλυψη ότι ο κύριος ύποπτος φέρεται να επισκέφθηκε το φράγμα, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν από το πορτογαλικό θέρετρο, στις 3 Μαΐου του 2007.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ