Ζαχαριάδης: Μεσαίου μεγέθους κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα – Ο λαός δεν έχει Σύνδρομο της Στοκχόλμης, εμείς το έχουμε

Στην παραδοχή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα μεσαίου μεγέθους προχώρησε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κατάφερε να εκλεγεί, είπε: «Ο Τσίπρας έπαιξε ρόλο σπουδαίο αυτό το κόμμα να πάει από το 4% στο 16%, στο 27%, στο 35%, στο 36%, στο 31%, στο 20%. Ένα κόμμα μεσαίου μεγέθους σήμερα, μεγάλο τα προηγούμενα χρόνια. Και θα παίξει ρόλο να γίνει μεγάλο ξανά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ίδιος αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «είναι ένα κόμμα με πολύ ισχυρή ηγεσία και με πολύ ισχυρή προσωπικότητα ηγέτη».

Και συνέχισε λέγοντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα: «Τον τιμά το γεγονός ότι μετά από μια πολύ οδυνηρή ήττα, και σε πολιτικό επίπεδο και σε προσωπικό επίπεδο, είναι μπροστά, είναι όρθιος, μας εμψυχώνει όλους και μας οδηγεί».

Σε ερώτηση για την προ ολίγων ημερών δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκη, ο κ. Ζαχαριάδης απάντησε ότι «ο λαός δεν έχει Σύνδρομο της Στοκχόλμης, το θέμα είναι να μην το έχουμε και εμείς. Να μην πυροβολάμε τα πόδια μας».

Προηγούμενο άρθροΜε νέα πανδημία προειδοποιεί ο ΠΟΥ
Επόμενο άρθροΔήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Στ. Καλαφάτη για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Α΄ Θεσσαλονίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ