Καράογλου για Πανελλαδικές Εξετάσεις: “Η προσπάθεια είναι συνεχής – Οι ευκαιρίες εξέλιξης δεν σταματούν εδώ”

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι από καρδιάς “καλή επιτυχία” σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η ίδια ευχή συνοδεύει και τις οικογένειες τους που στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις που διαθέτουν τις επιλογές των παιδιών τους. Με θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση, πίστη, αποφασιστικότητα, επιμονή και αισιοδοξία, το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες τους.

Ασφαλώς οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας σημαντικός σταθμός για όλους τους συμμετέχοντες. Μια ευκαιρία από τις πολλές που θα ακολουθήσουν, ώστε τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους και να διεκδικήσουν τα όνειρά τους.

Όσοι περάσαμε την ίδια δοκιμασία γνωρίζουμε πολύ καλά την αγωνία και τι σημαίνουν αυτές οι ημέρες.

Παράλληλα, οι πανελλαδικές εξετάσεις σηματοδοτούν την αρχή ενός νέους κεφαλαίου στη ζωή καθενός και καθεμιάς από τους συμμετέχοντες. Μιας πορείας γεμάτη εμπειρίες που προστίθενται στα εφόδια που διαθέτουμε όλες και όλοι χάρη στις πολύτιμες γνώσεις που αποκτήσαμε στο σχολείο.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα παιδιά μας! Με την υπενθύμιση ότι η προσπάθεια είναι συνεχής και οι ευκαιρίες προόδου και εξέλιξης δεν σταματούν εδώ».  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ