«ΘΕΣΣΤΙΒΑΛΑΚΙ» στη Νέα Ελβετία

Το 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Θεατρικών Ομάδων με τίτλο «ΘΕΣΣΤΙΒΑΛΑΚΙ» διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Λυρικός Μικρός Πλανήτης» από την Τετάρτη 7 έως την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στο Πάρκο Νέας Ελβετίας.

Το «ΘΕΣΣΤΙΒΑΛΑΚΙ» διεξάγεται για δεύτερη χρονιά, με στόχο την ανάδειξη του παιδικού θεάτρου. Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 18:00. Το φετινό Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Το 2ο «ΘΕΣΣΤΙΒΑΛΑΚΙ» περιλαμβάνει 12 θεατρικές παραστάσεις, με τη συμμετοχή αντίστοιχων παιδικών θεατρικών ομάδων, πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων (παιδιών ηλικίας 6-12 ετών).

Στο πλαίσιο του πενθήμερου φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν θεατροπαιδαγωγικές δράσεις, δημιουργικά παιχνίδια, μουσικά δρώμενα κ.ά. Στις παράλληλες δράσεις θα συμμετέχουν καλλιτέχνες, θεατροπαιδαγωγοί, συγγραφείς παιδικών βιβλίων και μουσικοί και οι δράσεις αυτές υλοποιούνται με τη συνδρομή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δημόσιου ΙΕΚ Τριανδρίας.

Η τελετή λήξης του 2ου Φεστιβάλ Παιδικών Θεατρικών Ομάδων θα γίνει την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στις 21:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σε περίπτωση βροχής οι θεατρικές παραστάσεις θα πραγματοποιούνται στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Γ. Βαφόπουλου 3).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ