Συμμετοχή της Ομάδας ΕΑΠ Running Team στον 7ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Άνω Δολιανών

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, υποστηρίζοντας ενεργά το «Ευ ζειν», μέσα από τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών «Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία» και το «Διοίκηση Αθλητισμού (ΔΑΘ)» της σχολής Κοινωνικών Επιστημών, συμμετέχει ως χορηγός στον «7ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών».

Ο Ημιμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας, με τη συμμετοχή της ομάδας Ε.Α.Π. Running Team, ενώ παράλληλα θα λάβουν χώρα ο αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων με πιστοποιημένη διαδρομή από την IAAF-AIMS-Association of Internal Marathon and Distance Races και για τους μικρούς φίλους θα πραγματοποιηθεί παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάστηκε η 1η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green από τον υπουργό Επικρατείας, κ. Βασίλειο Σκουρή 8 με 10 Ιουνίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με Τιμώμενη Χώρα τη Βουλγαρία και 138 εκθέτες
Επόμενο άρθροΣυν-διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου «Energy in Buildings – Western Greece 2023» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και την ASHRAE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ