Επιτυχημένη η συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην εθελοντική αιμοδοσία (14 Ιουνίου 2023) στην Πάτρα

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη», συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2023 στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο τετραήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας (13-16 Ιουνίου), το οποίο συν-διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Άγιος Στυλιανός» του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» και το Ε.Α.Π.

Ο Πρόεδρος της ΔΕ του Ε.Α.Π., Καθηγητής κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, όντας και ο ίδιος αιμοδότης, επεσήμανε τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία παρέχει αμέτρητα οφέλη τόσο στους αιμοδότες, όσο και στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται μονάδες αίματος και έδωσε έμφαση στην ενδυνάμωση του κινήματος εθελοντισμού.

Ειδικότερα τόνισε πως το Ε.Α.Π. είναι αρωγός σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία στις 28 Ιουνίου 2023 στην Πανεπιστημιούπολή του, στην οποία θα συμμετέχουν το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έμπειρα στελέχη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου παρείχαν ενημέρωση για τα Προγράμματα Σπουδών του και διένειμαν προωθητικό και ενημερωτικό υλικό του Ιδρύματος.

Επισημαίνεται πως στη σημερινή δράση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Άγιος Στυλιανός» κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος και ο Πρόεδρος του Αχαϊκού Συλλόγου Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία κ. Μιχάλης Κουράτος, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά τους για τη συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην εθελοντική αιμοδοσία και ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Ε.Α.Π και τους διοικητικούς υπαλλήλους για τη σημερινή παρουσία τους.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ : Άμεση αναπροσαρμογή των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης
Επόμενο άρθροΒαρουφάκης: Ζητάμε ανεξάρτητη σε βάθος έρευνα για το επιχειρησιακό σκέλος της τραγωδίας στην Πύλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ