Η Καλαμαριά “αγκαλιάζει” το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα optimist στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Περίπου 300 ιστιοπλόοι από 47 χώρες έχουν βάλει ήδη ρότα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Optimist, που θα φιλοξενηθεί 15 με 22 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Μήνυμα στήριξης της διοργάνωσης έστειλε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης: «Με το βλέμμα στραμμένο στη θάλασσα, η Καλαμαριά ανοίγει και πάλι πανιά, πρωταγωνιστώντας σε άλλη μία διεθνή διοργάνωση, που πραγματοποιεί ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο μας.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Optimist θα δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες ευρωπαίους αθλητές, να γνωρίσουν τη φιλοξενία και τις ομορφιές της πόλης μας.

Η στρατηγική της εξωστρέφειας που έχει χαράξει η διοίκησή μας, υποστηρίζοντας όλα τα διεθνή, πανευρωπαϊκά και πανελλήνια events αναδεικνύει την Καλαμαριά και την κατατάσσει ανάμεσα στις ευρωπαϊκές πόλεις που μπορούν να διεξάγουν σπουδαίες διοργανώσεις».

Υπενθυμίζουμε πως οι αγώνες θα διεξαχθούν σε συνεργασία με την International Optimist Dinghy Association, έχει το χαρακτήρα open και η Ελλάδα ως οικοδέσποινα χώρα έχει δικαίωμα συμμετοχής με διπλάσιο αριθμό αθλητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ