Ανοίγει η αυλαία των Τελετών Αποφοίτησης τού ΤΕΠΑΚ για το 2023

Ανοίγει σήμερα Δευτέρα, 19 Ιουνίου, η αυλαία των τελετών αποφοίτησης των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών και φοιτητριών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) για το 2023, στην παρουσία πολιτειακών αξιωματούχων και άλλων επισήμων, στελεχών της πανεπιστημιακής κοινότητας, γονέων, συγγενών και φίλων των αποφοίτων.

Κατά τη διάρκεια των τελετών, θα απονεμηθούν οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι σπουδών στους απόφοιτους και απόφοιτες των ακαδημαϊκών Τμημάτων των Σχολών του Πανεπιστημίου καθώς επίσης τα βραβεία στους πρωτεύσαντες και πρωτεύσασες φοιτητές και φοιτήτριες των Τμημάτων.

Τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης των Διδακτορικών Φοιτητών και Φοιτητριών, στο κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος» του ΤΕΠΑΚ (Αμφιθέατρο 1) , στις 7:30 μ.μ., στην παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Φίλιππου Χατζηζαχαρία.

Την Τρίτη, 20 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών των Σχολών Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, Επιστημών Υγείας και Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών των Σχολών Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Μηχανικής και Τεχνολογίας, στην παρουσία της Υφυπουργού Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, κας Μαρίνας Χατζημανώλη.

Την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών των Σχολών Διοίκησης και Οικονομίας και Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας, στην παρουσία της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Αθηνάς Μηχαηλίδου.

Οι τελετές αποφοίτησης των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών θα πραγματοποιηθούν στο ∆ημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», στην οδό Λόρδου Βύρωνος, στη Λεμεσό και ώρα 7:30 μμ.

Οι τελετές θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω του επίσημου λογαριασμού του Πανεπιστημίου στο YouTube και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε πατώντας στους πιο κάτω συνδέσμους:

Για Τρίτη: https://youtube.com/live/ly-6unsQ8_k

Για Τετάρτη: https://youtube.com/live/yDodkVXJkoU

Για Πέμπτη: https://youtube.com/live/0r13hmmQBJo


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ