ΤΕΠΑΚ και Ideopsis διοργανώνουν το 5ο συνέδριο Cyprus Talks Green

Την ευκαιρία να συζητηθεί το εξαιρετικά επίκαιρο και ζωτικό θέμα της πράσινης μετάβασης στο πλαίσιο των μεταφορών καθώς και της αποθήκευσης ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μεταξύ Κυπρίων, Ολλανδών, Ισραηλινών και Αιγυπτίων τεχνοκρατών και εκπροσώπων της βιομηχανίας προσφέρει το 5ο συνέδριο Cyprus Talks Green.

Η περαιτέρω ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών όπως για παράδειγμα η χρήση του υδρογόνου ως καθαρότερο υποκατάστατο στα ορυκτά καύσιμα καθώς και νέων μεθόδων αποθήκευσης ενέργειας θα είναι κάποια από τα κύρια θέματα με τα οποία θα καταπιαστεί το συνέδριο. Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει επίσης μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δημιουργηθούν τόσο ντόπιες όσο και περιφερειακές συνεργασίες στο εγγύς μέλλον.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη, 29 Ιουνίου από τις 08:15 έως τις 15:00 στο Royal Hall στη Λευκωσία. Το 5º Cyprus Talks Green διοργανώνουν το Εργαστήριο Βιώσιμης Ενέργειας (EnergyLab) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και η συμβουλευτική εταιρεία Ideopsis Ltd, με τη στήριξη της Future Fuels Ltd, της Πρεσβείας της Βασιλείου της Ολλανδίας στην Κύπρο, του Ισραηλινού Ολλανδικού Κέντρου Καινοτομίας (IDIC) και του EIT Urban Mobility (RIS Hub Malta). Χορηγός Επικοινωνίας η FastForward.

Το συνέδριο θα καταπιαστεί με το υφιστάμενο πράσινο ενεργειακό πλαίσιο στην περιοχή, καλές πρακτικές και νομοθετικά πλαίσια άλλων χωρών, νέες τεχνολογίες και μελέτες περιπτώσεων από την Κύπρο και το εξωτερικό. Tην εκδήλωση θα προσφωνήσει χαιρετισμό ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου κ. Γιώργο Παπαναστασίου και η Πρέσβειρα του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Κύπρο, κα Elke MerksSchaapveld.

Ομιλητές και Ομιλήτριες από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Ινστιτούτο Κύπρου, το EIT Urban Mobility και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς κινητικότητας και αποθήκευσης ενέργειας από Κύπρο, Ολλανδία και Ισραήλ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απαιτείται εγγραφή. Δείτε την αναλυτική ημερήσια διάταξη και εγγραφείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://CTG5.eventbrite.com

Βρείτε την εκδήλωση και στο Facebook εδώ: https://facebook.com/events/s/cyprustalksgreen5-chargingahe/1469920833745251/


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ