Φοιτητές του Κολεγίου CDA δίπλα στους «Μικρούς Ήρωες»

Εισφορές γύρω στις €3000 ήταν το αποτέλεσμα του Φιλανθρωπικού Summer Show που διοργάνωσε με επιτυχία το Κολέγιο CDA Παγκύπρια τις 8/6/23 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου CDA Λεμεσού. Φοιτητές από τα Προγράμματα Σπουδών Αισθητικής και Κομμωτικής παρουσίασαν τις δημιουργίες τους επιλέγοντας νυφικό, καθημερινό, extreme, βραδινό και αντρικό look, υπό τους ήχους του DJ Αναγιωτού και του τραγουδιστή Γιώργου Βασιλείου.

Ακολούθησε κλήρωση με πλούσια δώρα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για στήριξη του Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες» του παιδοογκολογικού του Μακάρειου Νοσοκομείου μέσω της πρωτοβουλίας του Ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά.

Ο κ. Φουρλάς σε μήνυμά του ευχαρίστησε το Κολέγιο CDA για την πρωτοβουλία, συνεχάρη τους φοιτητές για τη σημαντική συμβολή τους και επεσήμανε ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του τον καρκίνο. Ο Πρόεδρος του CDA κ. Αθανάσιος Χριστοφόρου έθεσε υπό την αιγίδα του την εκδήλωση ως κύριος χορηγός και ανακοίνωσε την ετήσια καθιέρωση της εκδήλωσης στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Κολεγίου.

Την παρουσίαση ανέλαβε η Διευθύντρια του CDA Λεμεσού κ. Αντιγόνη Μιχαήλ. Συγχαρητήρια στην ομάδα διοργάνωσης, σε όλους τους συμμετέχοντες και ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές της αξιέπαινης προσπάθειας του Κολεγίου CDA δίπλα στον συνάνθρωπο.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ