Στο πλευρό των ευάλωτων πολιτών ο Δήμος Θεσσαλονίκης – Διανομές τροφίμων σε 5.600 δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους

Στο πλευρό των ευάλωτων πολιτών στέκεται για ακόμη μια φορά ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προχωρώντας στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεών του στη διανομή τροφίμων σε 5.600 δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

 

«Στην πόλη μας απλώνεται ένα δίχτυ προστασίας, ώστε κανείς να μη μένει αβοήθητος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δείχνουμε όλοι την αλληλεγγύη μας απέναντι σε κάθε συνάνθρωπό μας. Κάθε μέρα στην πόλη μας πρέπει καθένας να νιώθει ότι η Πολιτεία, ο Δήμος βρίσκονται δίπλα τους», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

«Κανείς στην πόλη αυτή δεν μένει αβοήθητος. Μέσα από το πλέγμα των δράσεων που αναπτύσσουμε στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής -το κοινωνικό παντοπωλείο, τις δομές συσσιτίου, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΤΕΒΑ– φροντίζουμε, ώστε να καλύπτουμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας σε είδη πρώτης ανάγκης», επεσήμανε από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Κοσμοπούλου.

 

Η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους πραγματοποιείται από χτες και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 23 Ιουνίου ανάλογα με τη δημοτική κοινότητα από την οποία προέρχονται οι δικαιούχοι. Οι διανομές πραγματοποιούνται από το περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημέρα και ώρα προσέλευσής τους.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ