Εργαστήρια για χρήση θεατρικών τεχνικών ως εργαλείο στήριξης όσων κινδυνεύουν από κοινωνικό αποκλεισμό

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης διοργανώνει το Motivation in Arts (MiA) την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 στις 17:30, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου. Η συζήτηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ReAct Together: Empowering and including vulnerable groups in to the society through Applied Drama, που έχει ως κεντρικό άξονα του τη χρήση των θεατρικών τεχνικών ως εργαλείο για τον εντοπισμό, τη συλλογή και την αξιοποίηση των αναγκών και των δικαιωμάτων όσων κινδυνεύουν από κοινωνικό αποκλεισμό με σκοπό να ενταχθούν ως ισότιμα και ισάξια μέλη στην Κοινωνία των Πολιτών.

Σκοπός της συζήτησης είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ κοινωνικών λειτουργών, επαγγελματιών, εθελοντών, σπουδαστών και πολιτών που ασχολούνται/ενδιαφέρονται για την ένταξη ευάλωτων ομάδων στην κυπριακή κοινωνία. Παράλληλα, θα γίνει η παρουσίαση ενός καινούριου κοινωνικού εργαλείου βασισμένου στις τεχνικές του Εφαρμοσμένου Θεάτρου, το οποίο θα διαχυθεί στους/ις άμεσα ενδιαφερόμενους/ες για χρήση.

Να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν 4 εργαστήρια εκπαίδευσης όσων ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το κοινωνικό αυτό εργαλείο. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας του Motivation in Arts (MiA) στο facebook ή τηλεφωνικά στο 99756090. The project benefits from a grant under the Active Citizens Fund Cyprus programme, funded by Iceland, Liechtenstein and Norway, through the EEA and Norway Grants 2014-2021.

Προηγούμενο άρθροΕλβετία: Κούρδοι έκαψαν ομοίωμα του Ερντογάν υπό το σύνθημα “σκοτώστε τον” και προκάλεσαν διπλωματικό επεισόδιο
Επόμενο άρθροΚόσοβο – Σερβία: Λονδίνο και Ουάσιγκτον απευθύνουν εκκλήσεις για μείωση των εντάσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ