Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και του Istanbul Technical University

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και του Istanbul Technical University (ITU) υπογράφθηκε στις 23 Ιουνίου 2023.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ενώ το Istanbul Technical University εκπροσωπήθηκε από τον Πρύτανή του, καθηγητή Ismail Koyuncu. Ακόμα, συμμετείχαν στην τελετή οι Αντιπρυτάνεις Αντιπρυτάνεων Prof. Dr. Ali Deniz, Prof. Dr. Mustafa Kumral, Prof. Dr. Şule Itır Satoğlu, Prof. Dr. Lütfiye Durak Ata.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, αναφέρθηκε στη σημασία της συνεργασίας με ένα πανεπιστήμιο που λειτουργεί από το 1773, καθώς και τις δυνατότητες που ανοίγονται στο άμεσο μέλλον, πέρα από τα πλαίσια του Erasmus.

Από την άλλη πλευρά, ο Πρύτανης του ITU τόνισε την χαρά του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία είχε συμφωνηθεί με τον Ομότιμο Καθηγητή Οδυσσέα-Ιωάννη Ζώρα επί της προεδρίας του στο Ε.Α.Π.

Μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας το Ε.Α.Π. επεκτείνει τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δράσεις του και αξιοποιεί το Επιστημονικό Προσωπικό και του φοιτητές του Ιδρύματος προς όφελος της τοπικής οικονομίας και της δημόσιας κοινωνικής πολιτικής.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ