Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας (28 Ιουνίου 2023) στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην Πάτρα

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη», συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2023 στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, δράση που συν-διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Άγιος Στυλιανός» του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο».

Στο πλαίσιο αυτό το Ίδρυμά μας, με πρωτοβουλία της Διοίκησης και συμμετοχή του Διδακτικού-Ερευνητικού Προσωπικού, του Διοικητικού Προσωπικού, διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 (9.00 π.μ. – 1.00 μ.μ.) στην Πανεπιστημιούπολη στην Πάτρα.

Με τη διοργάνωση δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) δίνει έμφαση στην ενδυνάμωση του κινήματος εθελοντισμού, ενδυναμώνει τους δεσμούς του με την τοπική κοινωνία και προσκαλεί να συμμετέχετε στη συμμαχία για τη ΖΩΗ!

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε στο ΤΕΠΑΚ η 34η Γενική Συνέλευση της Συνόδου των Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων
Επόμενο άρθροΜπάιντεν: Παρουσίασε στον Στόλτενμπεργκ σχέδιο που διευκολύνει την είσοδο της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ