Zeusndione and Silk Line απογειώνουν το μετάξι.

Tα 10 χρόνια είναι μόνο η αφετηρία νέων εμπνεύσεων για την «Zeusndione Με φαντασμαγορική επίδειξη μόδας στο λιμάνι του Πειραιά, με φόντο το πλωτό μουσείο Liberty, η εταιρία απέδειξε ότι ξέρει να απογειώνει το κοινό της. Οι ιδρύτριες Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και Δήμητρα Κολοτούρα υποδέχθηκαν τους συνεργάτες τους και για πρώτη φορά παρουσιάστηκε η ανδρική συλλογή. Η φιλοσοφία της εταιρίας παραμένει σταθερή στην μοντέρνα εκδοχή της ελληνικής παράδοσης. Η «Zeusndione»  στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς. Τα μεταξωτά τους υφάσματα που χρησιμοποιούν σε όλες τις συλλογές τους προέρχονται από τον κορυφαίο παραγωγό-επιχειρηματία Κώστα Μουχταρίδη,που διαθέτει την πιο σύγχρονη μονάδα στο Σουφλί.

Το Σουφλί, είναι μια μικρή πόλη δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Το μετάξι είναι ένα μεγάλο μέρος του πολιτισμού, όπου ο Κώστας Μουχταρίδης και οι συνεργάτες του συνδυάζουν χαρά και σκληρή δουλειά.

Η Silk Line ξεκίνησε με τον Θανάση Μουχταρίδη το 1963.
Όταν ο νεαρός Θανάσης αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα: από εργάτης σε εργοστάσιο να γίνει ιδρυτής της δικής του εταιρείας. Εκείνη την εποχή, μπορούσε να αντέξει οικονομικά μόνο έναν αργαλειό που μπορούσε να παράγει μόνο 15m ανά ημέρα.
Λίγους αργαλειούς αργότερα, μπήκε στην επιχείρηση ο Κώστας Μουχταρίδης, ο γιος του Θανάση με πολλές νέες ιδέες και μςε μεγάλη διάθεση να μάθει δίπλα στον πατέρα του.

Ο Κώστας ανέλαβε την εταιρεία, μόνο που βασίζεται στις ίδιες αξίες με τον πατέρα του: φιλικό περιβάλλον εργασίας και άνοιγμα σε νέες ιδέες.

Μαζί με τον μεγαλύτερο συνεργάτη τους , Zeusndione, στοχεύουν στην επανένταξη του ελληνικού μεταξιού στην Ευρώπη, δίνοντας ελπίδα σε νέες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η βραδιά έκλεισε με ένα λαμπερό party όπου όλοι μαζί γιόρτασαν τη φαντασία και το μεράκι των δημιουργών της εταιρίας και των συνεργατών της.

Η μικρομεσαία επιχείρηση μπορεί να πετύχει πολλά, αρκεί να στηριχθεί απο το κράτος. Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠάνος Βλάχος στον Κήπο
Επόμενο άρθρο«Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ