Ολοκλήρωση εργασιών του πρώτου Συνεδρίου του Δικτύου Μετασχηματιστικής και Χειραφετητικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Με τη συμμετοχή συνέδρων από 29 Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πρώτου Συνεδρίου του Δικτύου Μετασχηματιστικής και Χειραφετητικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων που διοργανώθηκε από τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών (Σ.Α.Ε.) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και το Δίκτυο για τη Μετασχηματιστική και Χειραφετητική Εκπαίδευση Ενηλίκων (ESREA).

Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη του Ε.Α.Π. στην Πάτρα από τις 5 ως τις 7 Ιουλίου 2023, κήρυξε ο Επίκουρος Καθηγητής της Σ.Α.Ε. Γεώργιος Κουλαουζίδης, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π., Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Κοσμήτορας της Σ.Α.Ε., Καθηγητής Εμμανουήλ Κουτούζης.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν μέλη ΔΕΠ του Ε.Α.Π., μέλη ΔΕΠ άλλων ελληνικών και κυρίως ξένων πανεπιστημίων, μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) και μεταπτυχιακοί φοιτητές.

Επισημαίνεται πως οι κεντρικές ομιλίες μεταδίδονταν από το Αμφιθέατρο μέσω livestreaming και θα είναι διαθέσιμες στο επίσημο κανάλι του Ε.Α.Π. στο YouTube


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ