Δημήτρης Κούβελας: «5 μεγάλοι στόχοι για την Κυβέρνηση της ΝΔ στην νέα τετραετία»

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου στην Θεσσαλονίκη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σε εμένα προσωπικά στις πρόσφατες εκλογές.  Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω με αφοσίωση και σκληρή δουλειά, προκειμένου να γίνει η καθημερινότητά τους καλύτερη και η Θεσσαλονίκη μας να ανεβάσει ταχύτητες.  Να γίνει κέντρο ανάπτυξης στη νοτιοανατολική Ευρώπη και ν’ αλλάξει πίστα μαζί με την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα».  Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε την ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης των Προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, κ. Δημήτρης Κούβελας.

Όπως ανέφερε, η συζήτηση των Προγραμματικών δηλώσεων αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς προηγήθηκε μία διπλή εκλογική αναμέτρηση, κατά την οποία οι πολίτες έστειλαν ένα «εκκωφαντικό» τριπλό μήνυμα  προς τη Νέα Δημοκρατία και τα άλλα κόμματα: Ενέκριναν πανηγυρικά τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης της ΝΔ κατά την προηγούμενη τετραετία, γυρίζοντας την πλάτη στον  λαϊκισμό και στις φαντασιώσεις για εύκολες λύσεις. Επέλεξαν την πρόταση, το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες της ΝΔ για την επόμενη κυβερνητική περίοδο. Έδωσαν εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους Βουλευτές να πάνε πολύ γρήγορα, αποφασιστικά, ακόμη πιο τολμηρά την Ελλάδα μπροστά, προς το μέλλον. Απέρριψαν ταυτόχρονα τα fake news, το γκρίζο, την τοξικότητα, την έλλειψη συγκεκριμένης πρότασης από τα άλλα κόμματα.

Σύμφωνα με τον κ. Κούβελα, η επόμενη τετραετία θα είναι για την κυβέρνηση η «θητεία της αποτελεσματικότητας» και των 5 «μεγάλων στόχων». Για μία χώρα δυναμική και παραγωγική, με περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας και φυσικά με καλύτερους μισθούς. Μία Ελλάδα πιο ανθρώπινη, με αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας και καλύτερα νοσοκομεία. Μια κοινωνία ψηφιακή και πράσινη και ένα κράτος ακόμη πιο φιλικό για τον πολίτη. Μία πατρίδα θωρακισμένη και ασφαλή και κυρίως με πολιτικές που θα δώσουν έμφαση στο μεγάλο πρόβλημα του δημογραφικού και θα στηρίξουν στην πράξη την ελληνική οικογένεια.

«Ολοκληρώνονται 10 εμβληματικά έργα εθνικής εμβέλειας, με πρώτο το Μετρό της Θεσσαλονίκης και ακολουθούν η αναβάθμιση της Περιφερειακής οδού με το Fly over αλλά και το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης γενιάς «ThessINTEC. Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για ποιοτικότερη την καθημερινότητα του πολίτη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για την ανάγκη περιβαλλοντικής αναβάθμισης αλλά και επιπλέον αναπτυξιακής προοπτικής της δυτικής Θεσσαλονίκης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κούβελας.

«Είμαστε η παράταξη των μεγάλων αποφάσεων, που λύνει αποτελεσματικά δύσκολες εξισώσεις, που έβαλε την «υπογραφή» της για την σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και τις μεγάλες κοινωνικές τομές. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στη νέα τετραετία. Για την Ελλάδα που αξίζει στα παιδιά μας, κάνοντάς την ακόμη πιο ισχυρή», είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης.

 

Προηγούμενο άρθροΥΠΑΜ: Η Τουρκία δημιουργεί νέα τετελεσμένα και συντηρεί επιθετική στάση
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα νικήτρια στο θρίλερ, 10-9 το Μαυροβούνιο και ξανά στις «4» του κόσμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ