Συνάντηση με την Υπουργό Κοινωνικής Δυνοχής και Οικογενείας

Με την υπουργό κοινωνικής συνοχής και οικογένειας, κ. Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονικής, κ. Στράτος Σιμόπουλος, με κύρια θέματα:

α. Την πρότασή του να υπάρχει ειδική μοριοδότηση και κινητροδότηση σε εκπαιδευτικούς που διορίζονται σε περιοχές με ευάλωτους πληθυσμούς και μεγάλη σχολική διαρροή. Τα κίνητρα θα συνδέονται με τη μείωση αυτής της διαρροής. Το θέμα αφορά, βέβαια, και το Υπουργείο Παιδείας και

β. Την πρότασή του να αλλάξει ο τρόπος προμήθειας των σχολικών γευμάτων, με την συμμετοχή των κατά τόπους σχολικών επιτροπών και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Παράλληλα έθεσε ζητήματα που αφορούν τους Συλλόγους Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης και τον κατεδαφισθέντα ναό της Αγίας Ευφροσύνης στην Τούμπα.

Τέλος, ο βουλευτής ενημέρωσε την υπουργό για την πρωτοβουλία του «Μίλα, είμαστε Μαζί σου», σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ
Επόμενο άρθροΤεύχος 40, Ιούλιος 2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ