Αναβάλλεται η ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Αναβάλλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

Αυτό το σαββατοκύριακο ήταν προγραμματισμένη η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, με την ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της επόμενης ημέρας.

Όμως, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel- που σφυροκοπά τη χώρα τα τελευταία 24ωρα- ο πρωθυπουργός ανέβαλε την εμφάνισή του στη ΔΕΘ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές, ίσως και μέσα στο σαββατοκύριακο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η κακοκαιρία Daniel έχει ήδη προκαλέσει τρεις θανάτους, ενώ τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται. Δραματική είναι η κατάσταση σε πολλά χωριά αλλά και πόλεις στην Καρδίτσα, τη Μαγνησία και στη Λάρισα, ενώ δεκάδες άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι.

Στις 11:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία Daniel.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ